Filo trojhránky plněné krémem
Recept ještě nebyl hodnocenNa sirup smícháme cukr, vodu a růžovou esencí, přivedeme k varu, zakápneme citrónovou šťávou a svaříme na sirup, cca 15 minut. Necháme vychladnout.Kukuřičný škrob…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na sirup smícháme cukr, vodu a růžovou esencí, přivedeme k varu, zakápneme citrónovou šťávou a svaříme na sirup, cca 15 minut. Necháme vychladnout.Kukuřičný škrob…
Na sirup smícháme cukr, vodu a růžovou esencí, přivedeme k varu, zakápneme citrónovou šťávou a svaříme na sirup, cca 15 minut. Necháme vychladnout.Kukuřičný škrob…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Hrachová polévka zahřeje i nasytí: Máte raději tu ze sušeného nebo zeleného hrášku?
Nejlepší digestoře v high-tech stylu: Vypadají jako klenoty a ještě se samy zapnou!