Banánové lívance s podmáslím
Recept ještě nebyl hodnocenHrníčkové banánové lívance jsou příjemně sladké a krásně voní po skořici, vanilce a banánech. Skvělou snídani, která potěší nejen ty nejmenší, zvládnete připravit během…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hrníčkové banánové lívance jsou příjemně sladké a krásně voní po skořici, vanilce a banánech. Skvělou snídani, která potěší nejen ty nejmenší, zvládnete připravit během…
Sušenky a kokosový olej rozmixujte v mixéru (nebo sušenky dobře rozdrťte v sáčku a poté vmíchejte rozpuštěný tuk) a s pomocí skleničky namačkejte do nepřilnavé či…
Korpus: odkaz, viz Poznámka Náplň: šlehačka - rostlinná, višňový džem Poleva ganache: 100ml šlehačky, 100ml čokolády svařené
1) Troubu předehřejeme na 180°C. 2) V jedné míse smícháme mouku, prášek do pečiva, sodu, kardamom, nové koření a sůl. 3) V jiné míse smícháme máslo, cukr, vejce,…
Jednoduchý tip na to, jak efektně ozdobit často nevzhledné boky dortu. Jednoduše je oblepte těmito výbornými vanilkovo-grepovými sušenkami, převažte mašlí a je to.…
Změklé máslo rozšleháme, přidáme cukr a šleháme další cca 3 minuty. Pak po jednom zašleháme celá vejce a vanilkový extrakt.V podmáslí rozmícháme barvu. Nakonec…
Nejdříve promícháme všechny sypké suroviny, poté vmícháme olej a jablečné pyré a nakonec přiléváme mléko a vypracujeme pevné nerozpadavé těsto. Necháme ho alespoň 1…
Večer uvaříme brambory a namočíme rozinky. Ráno studené brambory ustrouháme, rozinky opláchneme a scedíme.V míse vypracujeme těsto. Po přemístění na dobře pomoučený vál…
Změklé máslo utřeme s cukrem, pak přidáme vejce a nakonec postupně přidáváme mouku promíchanou s ostatními přísadami a přiléváme likér.Husté těsto nabíráme lžičkou a na…
Suroviny vložíme do nádoby domácí pekárny v pořadí první tekuté a pak sypké. Zvolíme program Těsto. Těsto je nejlépe připravit večer a nechat ho přes noc v chladničce.…
Netradiční způsob přípravy lineckého cukroví, které však určitě zaujme. Plát těsta potřeme tvarohovou náplní, zakryjeme vykrojenými kolečky a doprostřed vložíme…
Tyto kokosky jsou uvnitř měkké a na povrchu křupavé. Nádherně provoní celou kuchyň a skvěle se hodí jako svačinka na cestách nebo pohoštění k čaji. Kokosovou chuť skvěle…
Tento lahodný dezert tvoří čokoládová vrstva zalitá kávovo-vanilkovým krémem z mléka, cukru, žloutku, mouky a smetany. Dezert necháme dobře vychladnout. Před podáváním…
Bohatě nazdobené dortíky, tak akorát do dětské ručky připravíte podle našeho inspirativního receptu. Kyprý a šťavnatý korpus dozdobíte jemným smetanovo-vanilkovým krémem…
Tradiční jeden bochánek mazance můžete s tímto receptem nahradit dokonalým věncem z malinkých bochánků. Je jen na vás, zda je i naplníte třeba tvarohovou náplní. Určitě…
Oživte tyto nadýchané donuty touto želatinovou polevou! Každá kapka je plná lesklých barev a intenzivní chuti, která zvýrazní krásu a dokonalost i vašich dortů, muffinů…
Přidáno před 9 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Grilování levou zadní: Jak na šťavnaté hovězí steaky poradí Ondřej Slanina z Kluků v akci
Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky
Mýty vs. fakta: Co je to vlastně superpotravina a opravdu mezi ty nejlepší patří i sádlo?