Žraločí steak na oreganu
Recept ještě nebyl hodnocenSteak si osolíme, posypeme kořením na ryby, okmínujeme a z obou stran posypeme oreganem.Můžeme jej udělat přírodně na pánvi, nebo ugrilovat v troubě, v tom případě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 539 kJ / 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,20 g |
– nasycené | 1,70 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,70 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Steak si osolíme, posypeme kořením na ryby, okmínujeme a z obou stran posypeme oreganem.Můžeme jej udělat přírodně na pánvi, nebo ugrilovat v troubě, v tom případě…
Steaky ze žraloka zbavíme obratlové kosti, kůže a tmavých částí masa pod kůží. Tím nám vzniknou medailonky čistého jemného bílého masa. Takto upravené maso osolíme a…
Prvně dáme vařit brambory.Steaky opláchneme a osušíme.Obalíme ze všech stran v hladké mouce a nakořeníme kořením na ryby. Rozehřejeme na pánvi větší kus másla a steaky…
Steaky osušíme, zakápneme citronem a mírně osolíme.V hlubší pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a steaky zprudka opečeme. Zalijeme vínem, přidáme sušená rajčata a…
Česnek utřeme s troškou soli a dáme do nádobky. Přidáme bazalkové pesto, olej, citronovou šťávu, wasabi, škrob, sojovou omáčku a podle chuti pepř. Vše vyšleháme. Žraloka…
Žraločí steak osušíme a pokapeme limetkovou šťávou.Připravíme marinádu. Pažitku, tymián, drobně nasekanou cibuli a česnek smícháme s výrazně pálivou chilli omáčkou a…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Stovky let slavná houska s dírou uprostřed. Kdo vymyslel bagel?
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný
Příprava dokonalých salátových brambor začíná už 22. prosince. O výsledku rozhoduje varný typ, velikost i načasování