Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žraločí steak na oreganu

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

8. 10. 2009 21:35

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 8. 2012 12:45

Tereza Blazkova: moc děkuji, Terezko!!:-)

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

26. 8. 2012 12:03

Jani :-K, žraloka máme s manželem moc rádi :-). Tvůj receptík byl rychlý, jednoduchý a moc dobrý :yes:. Přidávám Ti 12. bodíka a fotečku ;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2010 22:36

Jennuli, zkus, losos mi chutnal víc, když jsem zkoušela "hokus-pokus":-)):-D
http://www.toprecepty.cz/recept/10073-losos-na-mas...

Jenny

13. 4. 2010 20:49

Jaňuli,žraloka bych si dala,koupila jsem ho a byl bezvadný,ale teď mám lososa,kterého dělávám na vánoce...chci ho upéct teď na nedělu,tak pošlu nějaký fota...+10:yes::-K:yes:

Hanule

17. 10. 2009 13:55

,,Šupina" na mém oblíbeném koření a navíc s olivovým olejem, který v mé kuchyni nesmí chybět, mňam ;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2009 19:13

Papriko, taky mne vysloveně neuchvátil, máš pravdu. Je to dobrá ryba, ale pravda je, že třeba candát je candát a pstruh je pstruh. Protože jsem žraloka nikdy nedělala, chtěla jsem ho zkusit a protože jsem rybožravec, tak musím říct, že mne nesklamal. Třeba, kdybych ho uměla lépe upravitm byl by ještě lepší,:-p, ale i tak byl opravdu moc dobrý;-) Kapra například mám taky ráda, ale asi jsem divná, nejvíc mi chutná na Vánoce:-)), jinak mi příjde jiný,:-))

Paprika Paprika

9. 10. 2009 17:35

Já jsem žraloka už jedla a nijak mně neuchvátil, ale to určitě nebylo chybou toho žraloka. Záleží na tom, jak kvalitně byl zamražen. Jinak recept :-p:-p +:yes::yes:;-)

pipre pipre

9. 10. 2009 16:03

Jani, žraloka jsem ještě nejedla, ale za tip dávám bod:yes:7.

bara.it bara.it

9. 10. 2009 11:11

Jani, mnohokrat plati, ze v jednoduchosti je krasa.:-) Takhle udelanou rybu ji i muj syn, ktery je jinak dost vybiravy.:-S

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2009 10:23

Báro, no, mohla jsem taky, zapoměla jsem:-8. Tohle je úplně zhola můj výmysl:-)), nikde jsem to nevyčetla. Co taky na tom člověk může pokazit, že?;-)

bara.it bara.it

9. 10. 2009 09:47

My jeste po upeceni pokapavame citronem. Jani bodik:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2009 08:47

Teta Lena, ano, zapoměla jsem to vlastně napsat. Ta veliká kost(páteř), co je vidět na fotce, je vlastně jediná.;-)

Teta Lena

9. 10. 2009 08:34

Jani výborné a u žraloka je ta výhoda nemá kosti jako kapr.Posílám bodík:-p:yes:;-)

Eliza Eliza

8. 10. 2009 21:49

Tak tohle je klasika, která na našem stole nikdy nikoho neurazí ani nezklame!!! :-p Jani, pěkně provokuješ - takhle v pozdním večeru ;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 10. 2009 21:48

Holky, steaky ze žraloka měli tady v Albertu, 2 takové kousky, jak vidíte za 45 kč, tak jsem si řekla, že to prubnu a fakt to nemělo chybu. Zase jiná, taková jemná chuť. Moc dobré, pochutnla jsem si a že jsem teda měla obavy;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žraločí steak žralok recepty žraločí steak recept recepty žralok žralok steak recept žralok žraločí steaky recept na žraloka recept žraločí steak žralok steak recept priprava žraloka steak žralok recept na žraločí steak žralok recept steak ze žraloka žraločí steak recepty recepty ze žraloka žraločí stejk recepty žraločí steak žralok steak recepty

Suroviny: filet ze žraloka, sůl, koření na ryby, kmín celý, koření oregáno čerstvé, olej olivový

TopRecepty.cz

Žraločí steak na oreganu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZzE