Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,27 g |
Tuky | 29,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 3,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Steaky osušíme, zakápneme citronem a mírně osolíme.
Krok 2: V hlubší pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a steaky zprudka opečeme. Zalijeme vínem, přidáme sušená rajčata a rozmarýn. Krátce podusíme - necháme vyvařit víno. Zbylou šťávu zjemníme lžící másla a dochutíme pepřem.
Krok 3: Podáváme s různě upravenými bramborami nebo jen s bagetkou.
Zveřejněno 8. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žralok na víně se sušenými rajčaty a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mv93
Moje poznámka
Žralok na víně se sušenými rajčaty a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mv93
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 2 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 5 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 5 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 14 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 14 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 16 hodinami
Tématické fráze:
žralok recepty,
žralok na víně
Suroviny:
filet ze žraloka,
rajče sušené v oleji,
víno bílé suché,
rozmarýn,
máslo,
olej olivový,
pepř citronový,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (3)