Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žralok na citronovém pepři

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

21. 7. 2011 11:12

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie2 339 kJ / 559 kcal
Bílkoviny72,05 g
Tuky28,65 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy2,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Verka

22. 7. 2011 21:44

Hans0808::-))

Hans0808

22. 7. 2011 21:41

Marné ,někdo umí vařit,někdo fotit,všichni nemůžeme umět vše .-)

Verka

22. 7. 2011 21:40

Hans0808:ta poslední fotka je :-O:-D

Verka

22. 7. 2011 21:37

Hans0808::-D

Hans0808

22. 7. 2011 21:35

Verka:Věrko:třeba i na konci ,ale přece,když udusím rýži a dám do ni hřebíček,tak nebudu přece fotit hřebíček,i když by to byl hezký detail :-DDD

Verka

22. 7. 2011 21:26

Hans0808:Mělo by být to foto jako jidlo hned celý na začátku:-/

Verka

22. 7. 2011 21:24

Hans0808: souhlasím,jeto,jak,píšeš, taposlední fotka je normální,velká fota nemusím,když si někdo chce všimnout dobrýho receptu,tak nemúsí mít mega fotku detail,at da normální fotku,postup na jídlo,von tenhle kuchar moc není, uz jsem mu to psala jednou:-S:no::-8

Hans0808

22. 7. 2011 21:09

Recept solidní,v jednoduchosti je krása,tak to bylo ,bude a je.S fotek je nejleší ta poslení,je tam vidět,počátek i konec.To se o těch předešlých říct nedá. Hodně se tu koukám řeší detaily,ale tyhle detaily,je jako fotit párek v rohlíku,poprvé zvlášt rohlík a potom párek,ale na společnou fotku nedošlo....Zkušení kuraři ,si obrázek udělají bez obrázku,ale to tady jistě nejsou všichni .-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 7. 2011 19:55

Daniella O.: Dani, mas vzkaz, at se nepise porad zde pa Iva:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 7. 2011 19:42

vybusna: for:-O a from:-O je anglický výraz pro a od.. pokud je autor čech, tak píše recept i komentáře česky:-K:-K

Daniella O. Daniella O.

22. 7. 2011 17:31

V tomto receptu se jedna o pripravu ryby, ne brambor. Asi proto je zamerne zaostreno na rybu. Me se fotka libi, nevidim na ni nic spatneho. Dokonce zde pry nevadi, kdyz se dodavaji fotky z restauraci...., tak to mi trochu nesedi. Takovych mohu dodavat denne desitky. To si myslim, ze je trochu moc ;-), ale detail vlastniho pokrmu nemuze nikoho pohorsovat....;-).

Colombo65 Colombo65

22. 7. 2011 15:14

Souhlasíííííím a děkuji za vyčerpávající názor ;-);-);-)

martina 72

22. 7. 2011 14:49

Já trochu nechápu, komu o co jde, když chci vidět talíř s hotovým pokrmem, tak zajedu do fotek, co tam jsou, tam ten talíř je:-K Když někdo nepozná rybu od brambory, tak...

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 7. 2011 13:51

vybusna: A že ty to nikdy neděláš, že?:-((

Colombo65 Colombo65

22. 7. 2011 13:37

:yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zralok recept žralok recepty jidlo ze žraloka maso ze žraloka maso žraloka zralok maso recept žralok recept na žraloka žralok jídlo recepty žralok podkova ze žraloka obalovany žralok recepty na žraloka recepty ze žraloka jídla z žraloka žralok steak s kůží jak uvařit žraloka žralok kosti steak citronový pepř recepty recept na pripravu zraloka

Suroviny: filet ze žraloka, pepř citronový, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Žralok na citronovém pepři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VJKO