Žralok na citronovém pepři

Ryby Doba přípravy: 10 minut + naložení masa 45 názorů

Ryby Doba přípravy: 10 minut + naložení masa 45 názorů

Suroviny 1 porce

350 g žraloka
1 lžička citronového pepře
1 lžíce olivového oleje
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Steaky ze žraloka zbavíme obratlové kosti, kůže a tmavých částí masa pod kůží. Tím nám vzniknou medailonky čistého jemného bílého masa.

  2. Takto upravené maso osolíme a posypeme citronovým pepřem z obou stran.

  3. Po okořenění pokapeme olivovým olejem a necháme cca 30 minut odležet v chladu.

  4. Rozpálíme grilovací pánev a maso opečeme z obou stran do zlatavé barvy.
    Jako přílohu podáváme opékané brambory, které již vařené můžeme opékat v jedné pánvi společně s kousky ryby. Výbornou přílohou je hořčicový dresink.

Komentáře k receptu Žralok na citronovém pepři

  • Verka Verka(neregistrovaná)

    Hans0808::-))

    Odpovědět

  • Hans0808 Hans0808

    Marné ,někdo umí vařit,někdo fotit,všichni nemůžeme umět vše .-)

    Odpovědět

  • Verka Verka(neregistrovaná)

    Hans0808:ta poslední fotka je :-O:-D

    Odpovědět

  • Verka Verka(neregistrovaná)

    Hans0808::-D

    Odpovědět

  • Hans0808 Hans0808

    Verka:Věrko:třeba i na konci ,ale přece,když udusím rýži a dám do ni hřebíček,tak nebudu přece fotit hřebíček,i když by to byl hezký detail :-DDD

    Odpovědět

  • Verka Verka(neregistrovaná)

    Hans0808:Mělo by být to foto jako jidlo hned celý na začátku:-/

    Odpovědět

  • Verka Verka(neregistrovaná)

    Hans0808: souhlasím,jeto,jak,píšeš, taposlední fotka je normální,velká fota nemusím,když si někdo chce všimnout dobrýho receptu,tak nemúsí mít mega fotku detail,at da normální fotku,postup na jídlo,von tenhle kuchar moc není, uz jsem mu to psala jednou:-S:no::-8

    Odpovědět

  • Hans0808 Hans0808

    Recept solidní,v jednoduchosti je krása,tak to bylo ,bude a je.S fotek je nejleší ta poslení,je tam vidět,počátek i konec.To se o těch předešlých říct nedá. Hodně se tu koukám řeší detaily,ale tyhle detaily,je jako fotit párek v rohlíku,poprvé zvlášt rohlík a potom párek,ale na společnou fotku nedošlo....Zkušení kuraři ,si obrázek udělají bez obrázku,ale to tady jistě nejsou všichni .-)

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    Daniella O.: Dani, mas vzkaz, at se nepise porad zde pa Iva:-K

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    vybusna: for:-O a from:-O je anglický výraz pro a od.. pokud je autor čech, tak píše recept i komentáře česky:-K:-K

    Odpovědět

  • Daniella O. Daniella O.

    V tomto receptu se jedna o pripravu ryby, ne brambor. Asi proto je zamerne zaostreno na rybu. Me se fotka libi, nevidim na ni nic spatneho. Dokonce zde pry nevadi, kdyz se dodavaji fotky z restauraci...., tak to mi trochu nesedi. Takovych mohu dodavat denne desitky. To si myslim, ze je trochu moc ;-), ale detail vlastniho pokrmu nemuze nikoho pohorsovat....;-).

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65 (autor receptu)

    Souhlasíííííím a děkuji za vyčerpávající názor ;-);-);-)

    Odpovědět

  • martina 72 martina 72

    Já trochu nechápu, komu o co jde, když chci vidět talíř s hotovým pokrmem, tak zajedu do fotek, co tam jsou, tam ten talíř je:-K Když někdo nepozná rybu od brambory, tak...

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    vybusna: A že ty to nikdy neděláš, že?:-((

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65 (autor receptu)

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: zralok recept žralok recepty jidlo ze žraloka maso ze žraloka maso žraloka zralok maso recept žralok recept na žraloka žralok jídlo recepty žralok podkova ze žraloka obalovany žralok recepty na žraloka recepty ze žraloka jídla z žraloka žralok steak s kůží jak uvařit žraloka žralok kosti steak citronový pepř recepty recept na pripravu zraloka