Žralok na prudko s bramborovou kaší

Ryby Doba přípravy: 20 minut 2 názory

Ryby Doba přípravy: 20 minut 2 názory

Suroviny 2 porce

2 steaky ze žraloka
koření na ryby
máslo
kmín celý
mouka hladká
brambory
mléko
sůl
mražený hrášek
mražená kukuřice
citron

Postup přípravy receptu

  1. Prvně dáme vařit brambory.

  2. Steaky opláchneme a osušíme. Obalíme ze všech stran v hladké mouce a nakořeníme kořením na ryby. Rozehřejeme na pánvi větší kus másla a steaky zprudka opékáme. Posypeme trochou kmínu (až na pánvi při smažení, jinak by kmín opadal).

  3. Uvařené brambory slijeme, rozšťoucháme s máslem, přilijeme trochu mléka, nasolíme a mixujeme dokud kaše není úplně hladká a nemá správnou konzistenci.

  4. Hrášek s kukuřicí lehce osolíme (já tady používám jen trochu vegety) a zlehka podusíme na másle. Podáváme s kolečkem citronu, na talíři ať si každý dochutí sám. Jedla jsem žraloka poprvé a přišla jsem mu takhle na chuť.

Komentáře k receptu Žralok na prudko s bramborovou kaší

  • MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti(autor receptu)

    Kajča: no hlavně že Vy máte madam "registrovaná" hodně receptů, na které bychom se mohli podívat :-) radši ne, že? :-))

    Odpovědět

  • Kajča Kajča(neregistrovaná)

    Hlavně toto je šplichta největšího kalibru, to teda tleskám slečno chytrá :-)):-)):-))

    Odpovědět

Tématické fráze: recept žralok recept na přípravu žraloka žralok na másle příprava žraloka recept připrava žraloka recept na žraloka žralok recept recepty ze žraloka žralok příprava mrazeny zralok žralok mražený recept žralok na kmine pečený žralok recepty žralok žralok s bramborem recepty žralok vanočni žralok recepty žralok na talíři recepty na přípravu žraloka ryba na prudko