Griotka z červené řepy
Recept ještě nebyl hodnocenŘepu nastrouháme na hrubém struhadle, zalijeme vodou a nechápe 10 min vařit.Vedle do nádoby si připravíme 350g cukru a vymačkaný citrony, scedíme řepu promícháme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Řepu nastrouháme na hrubém struhadle, zalijeme vodou a nechápe 10 min vařit.Vedle do nádoby si připravíme 350g cukru a vymačkaný citrony, scedíme řepu promícháme,…
Na piškot: cukr a vejce šleháme, hned přilijeme horkou vodu a vyšleháme doběla, přidáme mouky. Dáme na velký plech s pečícím papírem a upečeme do růžova (10 minut)…
Víno dáme trochu ohřát tak, aby se v něm rozpustil cukr, do studeného dáme trest, dolijeme podle chuti slivovicí může být chalupářská slivovice
Přidáno před 54 minutami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Zázračná obilovina teff: Zrnka „trpasličího prosa“ jsou sice malá, ale výživnější než kterákoliv jiná!
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !
Nejlepší cukroví s krémy? Košíčky s karamelem, plněné ořechy i vláčná kávová kolečka