Zbojnické kotlety z krkovičky
Recept ještě nebyl hodnocenMaso naklepeme přes fólii, z obou stran osolíme, opepříme, posypeme paprikami i česnekem a dáme zakryté na 30 minut odležet do chladu.V misce rozšleháme vejce a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso naklepeme přes fólii, z obou stran osolíme, opepříme, posypeme paprikami i česnekem a dáme zakryté na 30 minut odležet do chladu.V misce rozšleháme vejce a…
Kuřecí prso rozkrojíme na dva tenčí plátky.Uděláme kašičku z oleje, hořčice, česneku a zázvoru.Plátky masa lehce naklepeme, jemně osolíme a opepříme. Natřeme kašičkou a…
Víte proč jsou variace "kaťáku" v našich končinách tak oblíbené? Protože je pokrm rychle hotový a obsahuje všechno, co má mít ostřejší jídlo. Křehké maso, zeleninu s…
Pomalu pečená krkovice v troubě je krásně šťavnatá a měkká. Potřená pikantní hořčicí je pečena v pekáčku s anglickou slaninou, kapií a houbami. Díky podlití vývarem,…
Jelení závitky jsou lahodný a sytý pokrmy plný výrazné chuti. Šťavnaté maso se doplňuje slaninou, šunkou, cibulí a kořením a vše se dusí v červeném víně s tymiánem.…
Nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci sádla. Po té přidáme česnek na plátky a po chvíli nakrájený bůček na malé kousky i s výpekem.Solte až na konec bude-li třeba, výpek…
Maso nakrájíme na řízky a naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme lehce hořčicí (zbytek přidáme do omáčky.) Řízky necháme chvíli odležet. Obalíme v mouce se sezamem a…
Oškrábané brambory nakrájíme na 0,5 cm plátky, posolíme a opepříme. Sýr a slaninu nakrájíme na přibližně stejné kousky. Smetanu rozmícháme s máslem, hořčicí a křenem.…
Do vyšší rovné nádoby dáme cibuli a 50 ml oleje. Tyčovým mixérem pořádně rozmixujeme. Poté přidáme vejce, zbytek oleje a všechny zbývající přísady.Tyčový mixer dáme na…
Příprava: Rajčata krátce ponoříme do vařící vody, oloupeme a nakrájíme na osminy. Cibuli jemně nakrájíme na kolečka. Okapané herinky nakrájímee na 2 cm proužky. Fazolky…
Porce kuřete vyskládáme do zapékací mísy. Smícháme máslo, hořčici, citronovou šťávu, cukr, papriku a dle chuti sůl a pepř.Směs naneseme na horní část kuřat, podlijeme…
Kotlety naklepeme opepříme a osolíme. Z jedné strany je potřeme směsí připravenou z rozetřeného česneku hořčice a kečupu. Kotlety vložíme do rozehřátého tuku nejdříve…
Připravte si osvěžující bavorský bramborový salát jako skvělou alternativu majonézových salátů. Vhodně ho doplňuje pečeně připravená po bavorském způsobu obalená v…
Tento pikantní salát se sýrem, pivním salámem a křupavou jarní zeleninou je ideální jako snadná a rychlá večeře – ocení ho hlavně ti, kdo mají rádi výrazné chutě. Je…
Takto pečená roláda může být nejen součástí oběda či večeře, ale můžeme jí servírovat i jako součást studeného pohoštění. Takže pro svoje mnohostranné využití si jí…
Omyté maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, zbytek zeleniny na menší kousky, jen celer nastrouháme na hrubo.Rozpustíme sádlo a restujeme…
Brambory oloupeme a nakrájíme klínky. Máslo rozpustíme a do vlahého přidáme koření a hořčici.Osolíme, přidáme šťávu a brambory dokonale obalíme v máslové směsi. Pečeme…
Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme špetkou Vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky Hermelínu, přehneme okraje, sklepneme nebo sepneme…
Kýtu vcelku rozkrojíme na plát. Vložíme mezi 2 sáčky a rozklepeme natenko. Plát osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe kolečky salámu, sušenými rajčaty a na…
Majonézu smícháme se smetanou, hořčicí, solí, pepřem a cukrem..Podle hustoty zředíme mlékem. Přidáme kopr a dochutíme.Uvařená vejce uložíme na talíř, přelijeme omáčkou a…
Přísady na marinádu smícháme a pečlivě promícháme. Maso odblaníme a lehce pěstí naklepeme. Potřeme plát masa po obou stranách a necháme ve vhodné misce se zbytkem…
Plát hovězího pupku očistíme, což znamená, že vlastně odblaníme. Osolíme a opepříme.Takto připravený plát hovězího pupku poklademe klobáskami Salsiccia (střívka…
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Játra očistíme a nakrájíme na kousky. Na rozpuštěném sádle orestujeme cibuli a česnek do zlatavé barvy.Přidáme játra a maso. Mícháme…
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky.Nadrobno nakrájenou cibuli povaříme ve vývaru, přidáme hořčici, sůl a pepř a dobře…