Marinované ďábelské vepřové kotlety

Pepajz Kuchař: Pepajz

Doba přípravy: cca 15 min + potřebná doba na uležení 4 porce Vepřové maso 1 názor

Suroviny

4 plátky vepřové kotlety
2 vejce
solamyl
2 PL pikantní hořčice
2-3 PL kečupu (spíš pálivý)
sůl, mletý černý pepř
mletá pálivá paprika
chilli
worcester nebo sójová omáčka dle chuti
5-6 stroužků česneku (dle kvality a jak kdo má rád)
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ze všech ingrediencí, kromě kotlet, vytvoříme hustší těstíčko. Kotlety zlehka naklepeme a dáme do marinády, aby byly ponořené. Necháme marinovat, ideálně přes noc. Když je necháte v lednici 2 dny, tak se nic neděje a budou ještě lepší.

  2. Na pánvi na rozehřátém oleji zvolna smažíme.

  3. Vhodné přílohy: vařené brambory, bramborová kaše, případně hranolky a pod.

Poznámka

Nebojte se udělat těstíčko pálivé, ve výsledku to tak hrozné není ;-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Marinované ďábelské vepřové kotlety

Zapomněl/a jsem heslo