Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice pikantní - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Šunkové závitky v aspiku

Šunkové závitky v aspiku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nálev z uvedených ingrediencí je nutné povařit asi 1 minutu a nechat vychladnout. Přidáme cca 25 cukerinů. Nasypeme postupně do nálevu 2 balíčky čiré želatiny. Řádně…

Sekaná z drůbežího masa

Sekaná z drůbežího masa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sekaná z mletého kuřecího masa, plná restované cibulky, si díky pečení v anglické slanině zachová svou šťavnatost. Perfektně se hodí jako nedělní oběd a pochutnají si na…

poslirecept

75 min

Hermelínová pomazánka na topinky

Hermelínová pomazánka na topinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Inspirací na odpolední svačinku nebo večeři pro celou rodinu není nikdy dost. S touto pomazánkou z plísňového sýra, cibule, dochucenou pivem a špetkou chilli nešlápnete…

mika59

20 min

Kuřecí sněhové řízky

Kuřecí sněhové řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kuřecí prso rozkrojené na tenčí plátky. Řízky lehce naklepeme, osolíme , opepříme a potřeme hořčicí. Chvíli necháme uležet. Mezitím si ušleháme bílky se špetkou soli na…

"Rillettes" z pečeného bůčku

"Rillettes" z pečeného bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci sádla. Po té přidáme česnek na plátky a po chvíli nakrájený bůček na malé kousky i s výpekem.Solte až na konec bude-li třeba, výpek…

Věrky salát z bílého zelí

Věrky salát z bílého zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zelí očistíme a opláchneme (několik velkých a pěkných listů si odložíme na závěrečnou úpravu pokrmu). Zelí jemně nakrouháme. Jablka oloupeme, odstraníme jadřince a také…

Čertovy kotlety

Čertovy kotlety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Ze sýru Gervais, hořčice, Nivy a majoránky si uděláme pomocí vidličky pastu. Do kotlet nařízneme kapsu. Na plátky šunky natřeme pastu, stočíme ji do ruličky, vložíme do…

Kuřecí paličky na smetaně

Kuřecí paličky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Kuřecí paličky jsou oblíbené jídlo, které zvládne připravit i začátečník. Tentokrát zvolíme marinádu z medu a hořčice, která dobře spojuje pikantní a sladkou chuť.…

alena-s

60 min

Falešná bulharka

Falešná bulharka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibule nakrájíme na kousky. Jednu dáme na pánev s olejem a necháme zesklovatět. Přidáme maso a opečeme. Přidáme protlak, papriku, sůl a pepř. Malinko podlijeme vodou a…

Pikantní paštiková pomazánka

Pikantní paštiková pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Játra očistíme a nakrájíme na kousky. Na rozpuštěném sádle orestujeme cibuli a česnek do zlatavé barvy.Přidáme játra a maso. Mícháme…

1 2 3 4 6

Naposledy jste si prohlédli