Teplý těstovinový salát s kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvaříme dle návodu. Kuřecí maso vykostíme a nakrájíme na nudličky. V hluboké pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a orestujeme téměř do hotova. Přidáme žampiony,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těstoviny uvaříme dle návodu. Kuřecí maso vykostíme a nakrájíme na nudličky. V hluboké pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a orestujeme téměř do hotova. Přidáme žampiony,…
Brokolicu rozoberieme na ružičky a v pare alebo v trošičke vody povaríme 3 minúty. Necháme vychladnúť.Kapustu nakrájame na menšie časti a kapiu na malé kocky.Do misy…
Využití kuřecího masa v kuchyni je opravdu variabilní, nejčastěji ho však používáme do různých směsí. Orestujte ho společně s uzeným masem, okořeňte kari a zakápněte…
Uvařené a vychlazené tortelliny smícháme s na kostičky nebo nudličky nakrájenými žampiony, okurkami, paprikou, sýrem, vejci a mírně osolíme / sůl je třeba uvážit podle…
Na trošce olivového oleje opečeme kousky kuřecího masa. Okořeníme čerstvě pomletým pepřem, zastříkneme /dost/ worcesterem a sojovou omáčkou. Přihodíme nakrájený řapíkatý…
Řízečky mají být malé, vyšší, jen mírně naklepané a na 1 porci se dávají 2 řízečky. Po naklepání je osolíme, opepříme, potřeme z obou stran hořčicí a na horkém oleji na…
Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, cibule, uzená slanina a salám na proužky. Pekáček vymažeme olejem, poskládáme brambory, ty posypeme vegetou, kmínem, dáme cibuli,…
Do mísy dáme nadrobno nakrájenou cibulku a sterilovanou kapii. Přidáme tvaroh, mletou sladkou papriku, sůl a pepř.Můžeme ozdobit jarní cibulkou nebo pažitkou.
Na oleji osmahneme cibulku, pak přidáme nakrájené cigáro, nakrájený pórek. Na trochu udušenou směs rozklepneme vejce, osolíme a opepříme.Formu na biskupský chlebíček…
Plátky kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme syrovým vajíčkem. Na každou porci dáme plátek sýra, několik koleček Poličanu a sterilizovanou kapii. Maso srolujeme,…
V hluboké pánvi na sádle zesklovatíme cibuli nakrájenou na měsíčky. Přidáme očištěné, na kostky jako na guláš nakrájené maso, přidáme česnek, sůl, pepř, kmín a zprudka…
Houbová náplň schovaná v plátcích vepřového bude skvělou volbou na podzimní sychravý den. Zavoní a připomene sbírání hub. Navíc bude prakticky s kteroukoliv přílohou…
I kupované vepřové maso ve skle je velice dobré i když domácímu se nevyrovná. V kombinaci s rýží a zeleninou vykouzlíte bleskovou večeři pro celou rodinu.
Vajíčka na různé způsoby má rád snad každý. Chcete-li jim dát netradiční formu, můžete je uvařit ve formičkách. Dovnitř kromě vajíčka můžete přidat také bylinky,…
Vytvoříme marinádu pouhým smícháním uvedených ingrediencí.Kostky přelijeme vařící vodou s rozpuštěnou kostkou masoxu, povaříme 15 minut, scedíme a naložíme do marinády…
Omáčkových variant ke kuřecímu masu není nikdy dost! Aby maso nebylo fádní, zkuste ho nejprve lehce marinovat v jogurtu. Bude výrazně šťavnatější a křehčí. Jogurt pak…
Múku zmiešame s mletou paprikou a obalíme v nej zľahka filety, ktoré sme osolili a okorenili. Na oleji z oboch strán opekáme.Slaninu nakrájame na kocky a vyškvaríme…
Krůtí srdíčka dušená v ajvaru nabízejí bohatou, lehce pikantní chuť, která skvěle ladí s jemným lučinovým knedlíkem s nízkým obsahem sacharidů. Tahle varianta je vhodná…
Veľký plát alobalu potrieme jemne olejom a uložíme naň horné stehná tesne vedľa seba.Na každé stehno dáme plátok slaniny a potom na ne ukladáme na kolieska nakrájanú…
Oloupané a chladné brambory nakrájíme na kostičky, filety a vejce také. Brambory, filety, vejce, kapii, celer a najemno nakrájenou cibuli z nálevu i čerstvou červenou…
Jazyky si povaříme v Papiňáku v mírně slané vodě, pak si je očistíme, stáhneme a nakrájíme na plátky. Do kastrolu dáme olej, na něm osmažíme cibuli nakrájenou na proužky…
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na jemno.Do hrnce dáme olej a cibuli a restujeme dozlatova. Přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme, zalijeme…
Do misky si dáme tymián, solamyl, pepř, olej a maso, promícháme a necháme odpočinout 1-2 hodiny. Na pánev dáme olej, necháme hodně zahřát, přidáme maso, které upravíme…
Květák si uvaříme téměř do měkka v osolené vodě. Aby nám nezměkl úplně a dobře se obaloval. po vytažení z vařící vody, ho hned nahážeme do vody studené, čímž okamžitě…