Ohnivá pánev v bramboráku

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: asi 40 min 29 názorů

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: asi 40 min 29 názorů

Suroviny 3-4 porce

350 g drůbežích jater
1 cibule
3 lžíce zeleninového leča
2 lžíce sterilizované kapie
3 kusy kyselé okurky
pár kapek sojové omáčky
1-2 lžičky chilli koření
2-3 lžíce ostrého kečupu
pepř
sůl
olej na smažení
Na bramboráky:
5-6 středně velkých brambor
majoránka
pepř
sůl
1 vejce
kmín
2-3 lžíce hladké mouky
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Játra si očistíme, překrájíme na menší kousky.

  2. Na oleji opečeme cibuli mírně dorůžova. Přidáme játra a prudce je orestujeme.

  3. Přidáme lečo, nadrobno nakrájené okurky, překrájenou kapii.

  4. Chvíli opékáme, pak osolíme, pokapeme sojovou omáčkou a posypeme čili kořením.

  5. Vše ddohromady prohřejeme a nakonec vmícháme ostrý kečup, ještě malinko prohřjeme a odstavíme.

  6. Na bramboráky smícháme postrouhané brambory se vším kořením a moukou a smažíme každý podle svých zvyklostí.

Komentáře k receptu Ohnivá pánev v bramboráku

  • Vendula: Asi ano, ale mi by rýže nechutnala. Každopádně, každý to s chutěma máme jinak :-8

    Odpovědět

  • Vendula Vendula(neregistrovaná)

    Výborná bašta.. když se nechci dělat s bramboráky 8-( , tak k tomu udělám rýži a výborné taky <3

    Odpovědět

  • Miško díky za fotku!!:-)

    Odpovědět

  • misza misza

    Jani:-) skvělá bašta:-p Přidávám fotečku ;-) Bodíka už jsem dala:yes:

    Odpovědět

  • Danculka Danculka

    Pekné,chutné...:yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Někdy se to povede:-D:-D

    Odpovědět

  • maris, ani já ne, myslela jsem, že je to něco jako václavky a tak moje i jiné děti na FB měly ze mne Vánoce! :-D

    Odpovědět

  • maris maris

    Lysohlávky opravdu ne,:-)) po nich má údajně člověk pocit, že může lítat a bydlíme v 10. patře. A já vlastně ani nevím jak vypadají ;-):-D

    Odpovědět

  • maris určitě jakékoliv maso. Já jsem improvizovala, protože jsem si ta játra včera vyndala z mrazáku a ráno zapoměla, co jsem s něma chtěla!!:-D:-D Jen tam nedávej ty "lysohlávky":-D:-D viz komentáře.;-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Hned bych si dala, ale syn nejí játra, tak bych asi je musela nahradit třeba kuřetem nebo vepřovým. To by taky šlo, ne ? Jani, co myslíš ?

    Odpovědět

  • misza:-D:-D:yes:. Nic na tom není a kuřecí játra jsou za pár kč;-) Takže hurá do toho!!:-)

    Odpovědět

  • misza misza

    Jani, při pohledu na tvé fotky mám jazyk až na podlaze :-O :-p:-)) Asi to zítra spáchám. ;-)

    Odpovědět

  • Ivusa, myslím spíš veselá hlava od Remculy:-D:-D

    Odpovědět

  • Ivusa Ivusa

    Tak to jsi expert Jani ,s těma lysohlávkama by se recept mohl jmenovat Veselá kuřecí stehna....teda aspoň myslím, že po těchto houbičkách je skutečně veselo....:yes::yes::yes:ovšem musím říci ,že s tím nemám zkušenosti:-//

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Jani:-D:-D:-Ddobrá rada:-D:-D,ale co proti gustu žádný dišputát.;-):-D:yes:

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: ohnivé maso v bramboráku ohniva kapka omáčka k bramborákům ohnivá játra kuřecí ohnivé maso recept na plněný bramborák s kuřecí játrou ohnive maso s bramborakem co k bramborakum bramboráky s fazolemi omáčka k bramboráku bramborák na pánvi pánve na bramboráky bramboráky z ohnivkou bramborák s fazolemi co.k.bramborakum ohnivé maso na bramboráky neco k bramboraku omáčky k bramborákům ohnivé maso ohnive maso z drubeži jatry