Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Ohnivá pánev v bramboráku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

5. 3. 2011 12:35

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie4 098 kJ / 979 kcal
Bílkoviny78,73 g
Tuky26,42 g
Vláknina12,65 g
Cholesterol 2,00 g
Sodík 1,60 g
Sůl3,04 g
Sacharidy100,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

26. 5. 2016 15:17

Vendula: Asi ano, ale mi by rýže nechutnala. Každopádně, každý to s chutěma máme jinak :-8

Vendula

26. 5. 2016 10:56

Výborná bašta.. když se nechci dělat s bramboráky 8-( , tak k tomu udělám rýži a výborné taky <3

JanaDorazinova

10. 3. 2011 19:55

Miško díky za fotku!!:-)

misza

10. 3. 2011 19:28

Jani:-) skvělá bašta:-p Přidávám fotečku ;-) Bodíka už jsem dala:yes:

Danculka

5. 3. 2011 20:08

Pekné,chutné...:yes:

maris

5. 3. 2011 20:04

Někdy se to povede:-D:-D

JanaDorazinova

5. 3. 2011 20:01

maris, ani já ne, myslela jsem, že je to něco jako václavky a tak moje i jiné děti na FB měly ze mne Vánoce! :-D

maris

5. 3. 2011 19:59

Lysohlávky opravdu ne,:-)) po nich má údajně člověk pocit, že může lítat a bydlíme v 10. patře. A já vlastně ani nevím jak vypadají ;-):-D

JanaDorazinova

5. 3. 2011 19:32

maris určitě jakékoliv maso. Já jsem improvizovala, protože jsem si ta játra včera vyndala z mrazáku a ráno zapoměla, co jsem s něma chtěla!!:-D:-D Jen tam nedávej ty "lysohlávky":-D:-D viz komentáře.;-)

maris

5. 3. 2011 19:28

Hned bych si dala, ale syn nejí játra, tak bych asi je musela nahradit třeba kuřetem nebo vepřovým. To by taky šlo, ne ? Jani, co myslíš ?

JanaDorazinova

5. 3. 2011 19:20

misza:-D:-D:yes:. Nic na tom není a kuřecí játra jsou za pár kč;-) Takže hurá do toho!!:-)

misza

5. 3. 2011 19:16

Jani, při pohledu na tvé fotky mám jazyk až na podlaze :-O :-p:-)) Asi to zítra spáchám. ;-)

JanaDorazinova

5. 3. 2011 18:06

Ivusa, myslím spíš veselá hlava od Remculy:-D:-D

Ivusa

5. 3. 2011 15:43

Tak to jsi expert Jani ,s těma lysohlávkama by se recept mohl jmenovat Veselá kuřecí stehna....teda aspoň myslím, že po těchto houbičkách je skutečně veselo....:yes::yes::yes:ovšem musím říci ,že s tím nemám zkušenosti:-//

Simona Skolakova

5. 3. 2011 15:39

Jani:-D:-D:-Ddobrá rada:-D:-D,ale co proti gustu žádný dišputát.;-):-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ohnivé maso v bramboráku ohniva kapka omáčka k bramborákům ohnivá játra kuřecí ohnivé maso recept na plněný bramborák s kuřecí játrou ohnive maso s bramborakem co k bramborakum bramboráky s fazolemi omáčka k bramboráku bramborák na pánvi pánve na bramboráky bramboráky z ohnivkou bramborák s fazolemi co.k.bramborakum ohnivé maso na bramboráky neco k bramboraku omáčky k bramborákům ohnivé maso ohnive maso z drubeži jatry

Suroviny: játra drůbeží, cibule, lečo, kapie sterilovaná, okurky sterilované, omáčka sojová, koření chilli, kečup ostrý, pepř, sůl, olej, brambory, majoránka, pepř, sůl, vejce, kmín celý, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Ohnivá pánev v bramboráku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pRR1