Buřty na černém pivu a zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenPokud zrovna nehubneme do plavkové sezony, dopřejeme si jednoduché, ale naprosto dokonalé buřty na černém pivu. Nemusíme kvůli nim chodit do hospody, s naším receptem je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 622 kJ / 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,67 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,53 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 9,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud zrovna nehubneme do plavkové sezony, dopřejeme si jednoduché, ale naprosto dokonalé buřty na černém pivu. Nemusíme kvůli nim chodit do hospody, s naším receptem je…
Chcete se zahřát a uvařit si vydatné jídlo? Bez fazolí a slaniny se v tomto receptu neobejdete. Bretaňské fazole jsou malá kulinářská záhada, protože sice mají v názvu…
Z jakéhokoliv kousku masa jde udělat velmi chutný pokrm. V tomto receptu jsou použity marinované plátky vepřového masa, které jsou rozkrájeny na nudličky a poté…
Všechnu zeleninu nakrájíme na drobné kousky. Camembert nakrájíme na kostičky. Salát zakápneme trochou olivového oleje, přidáme koření dle chuti a promícháme. Tortilly…
Výborná krkovice naložená přes noc v lehce pikantní marinádě a poté dlouze pečená v troubě se vám bude rozplývat na jazyku. Vychutnejte si ji s výpekem zahuštěným cibulí…
Voňavé houbové topinky jsou vynikající kombinací křupavého chleba a lahodné houbové směsi se smetanou, česnekem a kapkou hořčice. Ideální jako odměna pro velké i malé…
Ti, kdo patří mezi milovníky aromatických sýrů, určitě ocení tuto netradiční úpravu kombinace dvou z nich - výrazných syrečků a jemnějšího camembertu. Nejlépe si …
Očištěné maso nakrájíme na nudličky, zeleninu na proužky a rajčátka přepůlíme. V hluboké rozehřáté pánvi na oleji orestujeme maso, osolíme a opepříme, přidáme česnek a…
Máte rádi červenou řepu? Je vhodná nejen k zavařování, ale připravíme z ní mnoho výborných pokrmů. Třeba vynikající zeleninovou pomazánku, kterou podáváme na topinkách…
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem jsou vydatným a chutným pokrmem. Toto jednoduché a syté jídlo kombinuje jemně vařené fazole, pikantní klobásu a dokonale upravená…
Krajíce chleba opečeme nasucho v topinkovači (nebo méně zdravě na sádle na pánvi:-) ). V kastrolku rozehřejeme máslo ( asi 1 lžíci), přidáme na kostičky nakrájenou…
Tato zeleninová směs je jako stvořená na křupavé topinky – voňavá, šťavnatá a plná letních chutí. Cukety, papriky, lilek a houby tvoří harmonickou kombinaci, kterou si…
Jednoduchá pomazánka z tuňákové konzervy a čerstvého sýra chutná výborně jen tak na pečivu nebo jako součást jednohubek. Svěží chuť sýra a jarní cibulky je doplněna…
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme chilli papričku, česnek, rajčata a nasekané bylinky chvilku opékáme. Přidáme maso a zprudka opékáme, přidáme kečup a necháme na mírném…
Téměř všichni milujeme procházky letním lesem a radujeme se z každé nalezené houby. Nad jejich čištěním nás pak doma většinou radost přejde. Když ale houby zavaříme,…
Tahle pomazánka spojuje jemnost brambor a lehkost cukety v lahodném spojení, která skvěle chutná na křupavé topince. Je ideální jako večeře, pohoštění pro návštěvu, nebo…
Špekáčky nemusíme nutně péct jenom na ohni, nebo připravovat na utopence. Dá se z nich připravit i výborný salát s lehce pikantní zálivkou, beraními rohy, feferonkou a…
Jeden z nejjednodušších způsobů, jak chutně zasytit celou rodinu, to je kuřecí masová směs. Kousky masa naložíme do pikantní marinády s česnekem a druhý den je usmažíme…
Salám, okurky a cibuli nakrájíme na kostičky a promícháme.Kečup, hořčici, worcester, olej a ocet smícháme a necháme projít varem.Po vychladnutí vše smícháme, necháme…
Všechny suroviny na marinádu smícháme. Omyté maso vložíme do marinády a necháme marinovat do druhého dne.Před tepelnou úpravou maso vytáhneme půl hodiny předem.…
Saláty patří mezi oblíbené lehké obědy nebo večeře. Příjemně pikantní zálivka ze zakysané smetany, smažená cibulka navrchu, dodá zeleninovému salátu se dvěma druhy sýrů…
Rádi byste překvapili milou návštěvu něčím jiným než obligátními chlebíčky? Potřebujete pár surovin a chvíli příprav. Výsledek je velmi hezký na pohled a zároveň chutný…
Pečené brambory jsou ideální přílohou nejen ke grilovanému masu, ale dají se konzumovat i samotné. Vyzkoušejte brambory, okořeněné směsí kečupu, česneku a hrubozrnné…
Vločky předem namočíme, nejméně na hodinu. Hrnek čočky rozmixujeme tyčovým mixérem a přidáme druhý hrnek celé čočky.Dále přidáme sůl, pepř, oregano, hořčici, kečup,…