Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 655 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,24 g |
Tuky | 74,27 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 183 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 50,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibule nakrájíme na kousky. Jednu dáme na pánev s olejem a necháme zesklovatět. Přidáme maso a opečeme. Přidáme protlak, papriku, sůl a pepř. Malinko podlijeme vodou a dusíme cca 10-15 minut. Necháme vychladnout.
Krok 2: Chladné maso dáme do vyšší nádoby a přidáme nakrájený česnek, okurky, brambory a zbytek cibule. To vše ponorným mixérem promixujeme do hladka. Přimícháme majonézu, hořčici, kečup a promícháme. Dochutíme solí nebo pepřem a dáme vychladit.
Zveřejněno 12. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GmX3
Moje poznámka
Falešná bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GmX3
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 9 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 25 minutami
Banánová bábovka
Noumik před 1 hodinou
Rybízový sirup
gasli před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Koprová omáčka s hovězím masem
Ashelin před 2 hodinami
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 4 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 4 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kapřích jiker
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
brambory,
česnek,
okurky sterilované,
protlak,
hořčice pikantní,
kečup pikantní,
majonéza,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
pepř cayenský
Komentáře (4)