Pohankovo-rozinkový salát
Recept ještě nebyl hodnocenPohánku zalejeme vriacou vodou, zakryjeme a dáme na 30 minút do perín. Potom pohánku vyberieme a necháme vychladnúť.Pridáme na kocky nakrájané jablko, hrozienka,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pohánku zalejeme vriacou vodou, zakryjeme a dáme na 30 minút do perín. Potom pohánku vyberieme a necháme vychladnúť.Pridáme na kocky nakrájané jablko, hrozienka,…
Banány rozmačkáme vidličkou v misce, přisypeme kokos i vločky, dochutíme skořicí a fruktózou. Těsto necháme odpočinout.Formu na muffiny vymažeme řepkovým olejem a…
Vločky premiešame s chia semienkami a kokosom.Pridáme mlieko, kávu, škoricu a med a opäť premiešame.Zmes nelejeme do 2-3 pohárov a necháme v chladničke aspoň 4 hodiny…
Ovesné vločky nasypeme do mísy, stejně tak kokos, pokrájené sušené švestky, kousky ořechů, skořici a pomerančovou kůru.K sypkým přísadám přidáme nastrouhaná jablka a…
Z tmavého těsta vyválíme 4 placky na pocukrovaný igelit (alobal), potřeme světlou hmotou (náplň), a svineme do rolády. Necháme ztuhnout, nakrájíme a podáváme
Obě směsi, každou zvlášť, si rozpustíme ve vodní lázni. Bílou čokoládu dáváme jako první, je jí méně. Po mírném ztuhnutí přidáme tmavou směs. Dáme do ledničky ztuhnout.…
Připravíme si větší hrnek, o objemu alespoň 300 ml, ale lépe 400-500 ml. Nasypeme do něho všechny sypké suroviny a lžící je promícháme. Přilijeme olej a vodu a lžící…
Sušenky rozdrtíme, přidáme cukr, kakao, tuk a rumu tolik, aby vznikla vláčná hmota, kterou rozválíme na alobal na výšku 1/2 centimetru do čtverce. Potřeme krémem,…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, vtlačíme do formiček na rohlíčky, pečeme do růžova na 170 stupních. Necháme asi tři minutky zchladnout a vyklopíme. Vychladlé…
Korpus: vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, přidáme vodu a prošleháme a nakonec postupně sníh z bílků a mouku s práškem do pečiva. Dáme péct do dortové formy – 26cm.…
Máslo rozpustíme s cukry a necháme vychladnout. Do směsi přidáme Salko a kokos. Uložíme do ledničky a necháme ztuhnout asi na 1-2 hodiny.Z těsta tvoříme kuličky, do…
Všechny ingredience na těsto smícháme a vlijeme do vymazaného a vysypaného plechu. Pečeme asi 30 minut při 180 °C. Mezitím si ve vodní lázni rozpustíme máslo a až…
Suroviny na hnědé těsto vypracujeme, vyválíme, natřeme na ně bílou náplň, stočíme v roládu, potřeme rumem a obalíme v kokosu. Bílou náplň uděláme tak, že uvedené…
Do rozpuštěného másla přidejte kokos, sušené mléko, vodu a ostatní suroviny a za stálého míchání povařte asi 5 minut. Sladkou hmotu nechejte ztuhnout, nejlépe přes noc.…
Ze surovin vypracujeme těsto-jde to docela ztuha, necháme je odpočinout v lednici. Pak vtláčíme do formiček na ořechy a pečeme v předehřáté troubě při 180 st. asi 15 min…
Ze surovin vypracujeme těsto-jde to docela ztuha, necháme je odpočinout v lednici. Pak vtláčíme do formiček na ořechy a pečeme v předehřáté troubě při 180 st. asi 15 min…
Perník si nakrájíme na kostky a máčíme v teplé polevě tak, aby dobře nasály. Potom ihned obalujeme v kokosu.
Ze surovin zpracujeme hmotu, kterou rozválíme mezi mikrotenovými sáčky na plát. Naneseme náplň a smotáme do rolády a necháme vychladit.
V míse smícháme všechny sypké ingredience. Přidáme olej, vejce, smetanu a vše pořádně promícháme. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe ovocem. Dáme do…
Vejce s cukrem důkladně vyšleháme do husté pěny, přidáme olej, Monte a mléko, následně vychladlý a slitý kokos.Prošleháme. Nakonec důkladně zašleháme mouku, smíchanou s…
Vejce s cukrem důkladně vyšleháme do husté pěny, přidáme olej, Monte a mléko, následně vychladlý a slitý kokos.Prošleháme. Nakonec důkladně zašleháme mouku, smíchanou s…
Banán rozmixujeme dohladka s trochou mléka. Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázní, ale takové množství stačí i v mikrovlnce (ohříváme minutu až dvě, po 30 sekundách…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Udělejte si Vánoce opravdu výborné! Pochutnejte si na kvalitních dobrotách
Jak připravit dokonalou holandskou omáčku? Fantastickou chuť a sametově hebkou konzistenci zaručí správné šlehání másla
Červená na hubnutí, černá proti stárnutí: Zkuste snadné čočkové recepty pro štíhlou linii