Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý dortík

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

eva.angelika@seznam.cz

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 904 kJ /
2 845 kcal
Bílkoviny54,19 g
Tuky165,68 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 476 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy276,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na těsto smícháme a pečeme cca 1/2 hodiny při 150 stupních. Upečený dortík vydlabeme tak, abychom vytvořily z korpusu misku. Krok 2: Na náplň dobře promícháme všechny suroviny a vlijeme do korpusové misky. Náplň je řídká a v lednici ztuhne. Krok 3: Na náplň nasypeme nadrobené vydlabané těsto. Krok 4: Posypeme nastrouhanou čokoládou. Dáme do lednice ztuhnout.

Zveřejněno 17. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý dortík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VVRO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý dortík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VVRO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (12)

Autorka opravila to, kam patří brusinkový džem, původně byl dvakrát v náplni. Nadbytečné komentáře - otázky - které vedly k této opravě, jsem smazala. Jediné, co si snad z těch smazaných dohadů zaslouží pozornost je to, že se jedná skutečně o určitou variaci krtkova dortu. Snad nyní, po Terezčině opravě a další opravě pravopisných chyb je snad už vše OK. UF;-)

No, neviem, ako autorka doplnila recept, pretože po mailovej konzultácii s ňou som tento recept doplnila ja teraz. V komentári to nestačí, je potrebné upraviť recept.;-)

tejaja: vždyť jsem to opravovala v receptu a také jsem odepsala v komentáři...

Dobrý den, doplňuji recept pro "začátečníky". Náplň je skutečně velmi řídká, avšak v lednici poté utuhne.
Náplň je nutné dobře promíchat hlavně kvůli přidanému jogurtu. Na dotaz jaké "vydlabané" těsto máme vrátit se domnívám, že je více než logické, že to které jsme "vydlabali", pokud máte jiné, dejte jiné :-p
Dobrou chuť.

Foto nakrojeného koláče by napovědělo více, ovšem kvalitnějšího, než je titulní fotka, když celý recept byl ledabyle napsaný. Moderátorka Tejaja se u toho musela hodně zapotit.

moje nervy...:-8

Dievčatá, recept som upravovala, pokiaľ sa teda upraviť pôvodný text dal, bolo to veľmi zle napísané. Tá veta o vydlabaní mi vypadla, vložila som ju späť, sorry. Ale zvyšok bohužiaľ, netuším.;-(

casino: Áno, ja to tiež tak chápem, ale pokiaľ to autorka nepotvrdí, tak som to nechala tak ako napísala. ;-)

Zobrazit 3 starší odpovědi

;-) 1/ Recept je nějaký neúplný. Jasné je zadělání těsta a upečení korpusu.
:no: 2/ "Na náplň dobře promícháme všechny suroviny a naplníme dortík" - náplň bude asi dost tekutá, pokud by se nejednalo o ušlehanou smetanu ke šlehání (min 31% tuku).
:no: 3/ "Vrátíme vydlabané těsto. " - jaké?, kde se vzalo? a kam se má vrátit?

Kam vrátím vydlabané těsto:-? V postupu není vůbec zmínka o tom, že by se korpus měl vydlabat:-O Možná by chtělo, aby si autorka recept po sobě přečetla a napsala ho srozumitelně:-K

Tématické fráze:
rychly dortik, rychlí dorty, rychlý dorty, rychlý dortíky, rychli dortik, dortík, nějaký dobrý dortík, rychlé dortíky, rychlý a dobrý dortíky, rychlé recepty na dortik, rychlé dorty recepty, rychlý a dobrý dortík, rychlí dortíky, rychlý dortík 12.3., rychlodortik, dobry dortik, rychlé dortiky recept, dortík pro nejmenší, višnovy pierot, ry hly dorty

Suroviny:
mouka hladká, prášek do pečiva, kakao holandské, cukr krupice, kokos, vejce, olej, mléko, džem brusinkový, smetana, jogurt, cukr krupice, džem brusinkový, čokoláda hořká

Přidat fotografie receptu