Losos se zeleninou v parním hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenFilety lososa osolíme o okořeníme kořením Adžika. Dáme do spodního koše. Zeleninu očistíme. Fazolky jsem překrojil napůl, cuketu na silnější půlkolečka, brambory a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Filety lososa osolíme o okořeníme kořením Adžika. Dáme do spodního koše. Zeleninu očistíme. Fazolky jsem překrojil napůl, cuketu na silnější půlkolečka, brambory a…
slaninu si nakrájíme na kostičky, vhodíme na pánev(např.Wok) osmahneme do křupava přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět libovolnou uzeninu…
Nejdříve připravíme lilek. Přepůlíme jej, nakrájíme do něj mřížky, osolíme a necháme vypotit cca 20 minut. Pak lilek otřeme, pokapeme olivovým olejem a dáme jej péct do…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Těstoviny jako z pořadu Prostřeno: Jak dlouho je vařit, aby byly vynikající, a co znamená al dente?
Zhroucený manažer, špína u příborů i Picasso v kuchyni. Pohlreich opět hledal nejlepší restauraci u nás
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky