Jehly s králičím a kuřecím masem, klobáskou a zeleninkou
Recept ještě nebyl hodnocenMaso omyjeme, osušíme, pokrájíme na kostky, klobásu také nakrájíme na menší kousky. Očistíme si všechny papriky, rajčátka, pak oloupeme cibuli a pokrájíme vše na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 423 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,42 g |
– nenasycené | 0,52 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso omyjeme, osušíme, pokrájíme na kostky, klobásu také nakrájíme na menší kousky. Očistíme si všechny papriky, rajčátka, pak oloupeme cibuli a pokrájíme vše na…
Do vývaru dáme vařit na kousky nakrájené maso, zeleninu v celku bez brokolice, koření a bylinky (já kromě bobkového listu ho dala do „vajíčka na čaj“) a 2 cherry…
Smícháme uvedené ingredience (kromě paprik) do marinády. Vložíme filety a necháme marinovat alespoň 2 hodiny. Pak rozpálíme tuk a okapané filety velmi zprudka osmahneme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Co je české, to je dobré! Díl II.: Jak na pravá povidla, tradiční koláče a typické škubánky?
Úžasná růžová sangria: Verze s grapefruitem a rozmarýnem vás nadchne! Takhle snadno se dělá
Co s maliníky po sklizni? Aby dobře plodily i příští rok, je nutné je správně prostříhat a přihnojit popelem