Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kůra citronová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Editčiny hřebeny

Editčiny hřebeny

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

1/3 mouky (cca 130 g) zpracujeme s nastrouhaným (drobně nasekaným) tukem a uložíme do chladna.Do mléka přidáme cukr, 2-3 lžíce z odvážené mouky a droždí, umícháme a…

Velikonoční jidáše řezané

Velikonoční jidáše řezané

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Toto sladké kynuté pečivo se tradičně podává na Zelený čtvrtek. V tomto receptu si přípravu usnadníme tak, že jednotlivé jidáše netvarujeme, ale ukrajujeme z rolády,…

PaCaOl

50 min

Velikonoční kotleta

Velikonoční kotleta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřová kotleta je kvalitní maso. O Velikonocích můžeme oživit vepřové kapsy vloženým vařeným vejcem. Okořeníme pak oblíbeným kořením a připravíme tak, aby maso nebylo…

Colombo65

65 min

Elišky

Elišky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Celá vejce vyšleháme v robotu s cukry do husté pěny. Až je opravdu hodně hustá, přisypeme do ní namleté ořechy a mandle, citronovou a pomerančovou kůru a koření do…

1 94 95 96

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více