Plněné vinné listy - warak inab
Recept ještě nebyl hodnocenVinné listy omyjte a odstraňte řapíky. Ponořte asi na 2 minuty do vroucí vody. Vyjměte, nechte okapat a vychladnout. Vodu uchovejteRýži properte a vařte asi 5 minut v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 341 kJ / 82 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vinné listy omyjte a odstraňte řapíky. Ponořte asi na 2 minuty do vroucí vody. Vyjměte, nechte okapat a vychladnout. Vodu uchovejteRýži properte a vařte asi 5 minut v…
Kvašáky jsou oblíbenou pochoutkou vrcholícího léta. Mnoho lidí si myslí, že vyrobit dobré kvašáky je umění. Právě naopak, je to velmi snadné! Připravíme je z…
Několik tradičních lahůdek si našlo cestu do srdcí mnoha generací. Mezi tyto pochoutky neodmyslitelně patří láčenky a kvašáky. Tyto speciality, které se mohou pochlubit…