Tortilly jako rychlé pohoštění na tři způsoby
Recept ještě nebyl hodnocenPlněné tortilly jsou snadnou a rychlou večeří, ale také je můžete podávat jako pohoštění pro návštěvy. Základ z pomazánkového másla je dochucen bylinkami, sýrem nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 628 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,80 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 4,19 g |
–– mononenasycené | 2,92 g |
–– polynenasycené | 1,27 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Plněné tortilly jsou snadnou a rychlou večeří, ale také je můžete podávat jako pohoštění pro návštěvy. Základ z pomazánkového másla je dochucen bylinkami, sýrem nebo…
Pokud vás čeká důležitá návštěva nebo domácí oslava, jsou kanapky perfektní volbou, neboť mají zaujmout hlavně svým vzhledem. Tyto jsou kombinací růžového lososa s…
Lososa natrháme na menší kousky, cibuli nakrájíme na velice drobno, zelenou část na kolečka a vejce uvaříme na hniličku, ( vložíme do vroucí vody a vaříme přesně 7 minut…
Jednohubky jsou na oslavách vítaným pohoštěním, protože se snadno jí a můžeme je připravit s rozličnými příchutěmi. Podle tohoto receptu připravíme hned tři druhy…
Listové těsto je zkrátka geniální ve své univerzálnosti. Díky své neutrální máslové chuti se dá kombinovat takřka s čímkoli. Slaný moučník, křupavý i šťavnatý současně,…
Uzený losos u nás není úplně standardní surovinou na chlebíčky. Ale proč to nezkusit? V kombinaci s celozrnnou bagetkou, svěžím smetanovým sýrem a hlavně s koprem, který…
Uzenému lososu sluší podklad ze smetanového sýra. Dobře zkombinovaná pomazánka nepotřebuje mnoho cenově náročnější ryby na povrchu aby dobře chutnala při rodinné oslavě.…
Při jakékoliv slavnostní události nesmí chybět ideálně velký tác s jednohubkami různých druhů. V tomto receptu můžete načerpat inspiraci. Nabízí spoustu variant, jak…
Lososa nakrájíme na malé kostičky a smícháme v misce s nadrobno nakrájenou cibulkou, zakapeme olejem a citronovou šťávou.Smícháme s Lučinou a dochutíme.Necháme cca půl…
Šalotku a papriku nakrájíme na jemné kostičky a orestujeme na trošce másla. Mírně osolíme a necháme zchladnout. Tvaroh vymícháme se smetanami, máslem, pažitkou nebo…
Tatarák z uzeného lososa je vynikající pochoutkou, kterou připravíte během chvilky. Nejlépe chutná s opečeným bílým pečivem. Podávat můžete jako lehký předkrm nebo jako…
Jednohubky patří mezi klasiku občerstvení na nejen slavnostní chvíle. Připravit si je můžete třeba s chutí uzeného lososa, kterého doplní kopr a červená cibulka nebo se…
Lahodná a jemná pomazánka z kousků uzeného lososa se perfektně doplňuje s čerstvým koprem. Základ tvoří krémový sýr Lučina, takže je pomazánka krásně nadýchaná a lehká.…
Chystáte oslavu a přemýšlíte, čím překvapit své hosty? Vyzkoušejte tyto paštičky s lososovou pomazánkou. Snadno je připravíte z již rozváleného listového těsta, takže…
Uzený losos a kopr jsou skvělá kombinace. Netradiční a lehké jednohubky můžeme vytvořit i bez pečiva. Na plátek okurky naneseme svěží pomazánku, kterou pokryjeme kousky…
Pohoštěním, které se hodí pro každou slavnostní příležitost či oslavu, jsou opečené mini chlebíčky namazané jemným tataráčkem z uzeného lososa. Tyto malé jednohubky…
Připravte jako pohoštění velmi jednoduchou variantu slaných chuťovek z toastového chleba. Zvolíte - li vhodnou náplň, výsledné jednohubky si nic nezadají s…
Připravte si tatarák z lososa tak, abyste si mohli vychutnat přirozenou a ničím nerušenou rybí chuť. Tatarák z lososa podávaný na lehounce očesnekovaných topinkách je…
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou jsou skvělé jídlo, které vypadá slavnostně, ale zvládnete ho snadno doma. Domácí gnocchi s parmezánem, obalené jemnou…
Cibuli, 1 mrkev, 1 petržel a polovinu celeru nakrájíme na malé kostičky a na části másla orestujeme dozlatova. Citron zbavíme kůry a spolu s kapary nasekáme a přidáme k…
Mango i avokádo zbavíme slupky, pecky a nakrájíme na kostičky do misky.Přidáme jemně nasekaný zázvor, omyté nasekané lístky máty a koriandr.Smícháme limetovou šťávu s…
Obereme masíčko z bříšek a proženeme kutrem nebo tyčovým mixérem (veškeré suroviny by měly mít pokojovou teplotu).Do misky vhodné ke šlehání metličkami dáme pomazánkové…
Při oslavách příchodu Nového roku nikdy nesmí chybět spousta chuťovek a jednohubek. Opravdu jednoduchá kombinace lososa na pečivu namazaném máslem, vás příjemně překvapí…
Pláty těsta položíme na sebe, lehce přitlačíme. Vykrojíme drobnější tvary o velikosti cca 6 cm. Dáme na plech vyložený pečicím papírem, potřeme rozšlehaným vajíčkem a…