Panna cotta s malinovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenLahodný smetanový dezert s vrstvou kyselkavých malin se přímo rozplývá na jazyku. Přineste kousek Itálie do vaší kuchyně. Panna cotta je snadná na přípravu a v horkých…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 272 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,22 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
– cukry | 5,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lahodný smetanový dezert s vrstvou kyselkavých malin se přímo rozplývá na jazyku. Přineste kousek Itálie do vaší kuchyně. Panna cotta je snadná na přípravu a v horkých…
Chystáte se upéct moučník ke kávě a při pohledu do lednice zjistíte, že nemáte ani jedno vajíčko? Do obchodu se vám nechce, tak co teď? Zachrání vás náš recept na…
Každý z nás má určitě oblíbený sladký dezert, na který nedá dopustit. U nás to je bublanina plná skvělého ovoce. Tentokrát jsme zvolili jemné piškotové těsto, které se…
Hledáte inspiraci na sladkou tečku po nedělním obědě? Zkuste tento jednoduchý recept na rychlý a vláčný moučník plný ovoce. Tvarohová bublanina udělá radost rodině i…
Mechový dort je hitem posledních let. A není se čemu divit. Spojení šťavnatého korpusu z baby špenátu s výborným krémem z mascarpone, šlehačky a vanilky, to je opravdu…
Pěry jsou velké, nadýchané ovocné knedlíky, lehoučké jako pírko. Pocházejí z Valašska a Slovácka. S tímto receptem si tuto skvělou dobrotu zvládnete připravit i u vás…
Dostali jste chuť na ovocný koláč, ale ten klasický nespadá do vašich výživových tabulek a zdravého životního stylu? Nebojte se, máme pro vás úžasný recept na celozrnný…
Cheesecake s bílou čokoládou je luxusní záležitost, která zaručeně uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Tentokrát pro vás máme recept na jeho pečenou variantu. Náplň je…
Jemné palačinky plněné nadýchanou tvarohovou hmotou odlehčenou sněhem z bílků se zrovna rozplynou na jazyku. Můžeme podávat jako dezert po lehkém obědě nebo jako lákavou…
Vynikající pohár s vanilkovou zmrzlinou přelitou horkými malinami, ozdobený šlehačkou, malinami a strouhanou čokoládou jistě potěší vašeho partnera či partnerku při…
Vynikající pohár s vanilkovou zmrzlinou přelitou horkými malinami, ozdobený šlehačkou, malinami a strouhanou čokoládou jistě potěší vašeho partnera či partnerku při…
V tomto dobrém dezertu využijeme spoustu darů naší zahrádky. Cuketové těsto je příjemně vláčné a skrývá šťavnaté maliny a borůvky. Po upečení buchtu potřeme kakaovou…
Zásoba marmelád a džemů se vždy hodí a obzvláště ty červené mají děti nejradši. Vyzkoušejte tento jednoduchý návod na malinový džem a uchovejte si tak kousek léta i na…
Panna cotta je výborný a oblíbený smetanový nepečený dezert. Smetanu s vanilkou a cukrem stačí přivést k varu a poté do ní rozmíchat želatinu. Malinová omáčka s červeným…
Koláčky z listového těsta jsou nadýchané a křehké. Tyto jsou navíc plněné lehoučkým krémem z tvarohu a smetany. Dozdobit je lze malinami nebo jakýmkoli čerstvým ovocem.…
Koláč plněný vanilkovou náplní a čerstvými malinami si vás jistě získá. Spojení vanilky a malin je dokonalá kombinace. Koláč je velmi jednoduchý na přípravu, těsto…
Ovocné rolády se těší velké oblibě, jsou krásně nadýchané, barevné a můžete je plnit libovolným ovocným krémem. Podle tohoto receptu je zvládne připravit i úplný…
Lehoučký piškot, svěží zakysaná smetana a čerstvé ovoce – to je výborná kombinace, které nikdo neodolá. Tento vynikající moučník se nejčastěji připravuje v létě, kdy je…
Všechny suroviny na korpus smícháme, pečeme v troubě na 160 stupňů cca 35-40 minut. Necháme vychladnout.Smetanu vyšleháme do tuha, poté zašleháme mascarpone, cukr a…
Tento moučník patří do velké rodiny "hrnečkových" receptů. Kakaový korpus plněný malinami a zalitý vanilkovým pudinkem nejenže skvěle chutná, ale na řezu i krásně vypadá…
Brownies je původem americký moučník plný čokolády. U nás má mnoho příznivců, ať už pro svou chuť nebo pro jednoduchou přípravu. Vylepšit jej můžete podle vlastní…
Kdo by nemiloval bublaninu. Tento základní moučník zvládne připravit i začátečník. Jemné a nadýchané těsto provoní vanilka a citronová kůra. Na jejím povrchu se pak…
Punčové řezy jsou pro mnoho z nás láska už z dětství. Ty klasické jsou doslova nasáklé cukrem, a tak jsme pátrali po svěžejší alternativě. Každý, kdo ochutnal punčák…
Tato bublanina je velmi snadná. Jednak nemusíte nic vážit a jednak si jednoduchý recept snadno zapamatujete. Má jen jednu drobnou vadu, není ji moc. Takže když si…