Svatební pečení
Recept ještě nebyl hodnocenHledáte inspiraci, jaké cukroví připravit na svatbu? V galerii najdete mnoho způsobů, jaké druhý cukroví připravit, či jak cukroví nazdobit. Svatebčanům tak zpříjemníte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 13,00 g |
– nasycené | 8,50 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 3,50 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 45,00 g |
––– laktóza | 39,00 g |
Hledáte inspiraci, jaké cukroví připravit na svatbu? V galerii najdete mnoho způsobů, jaké druhý cukroví připravit, či jak cukroví nazdobit. Svatebčanům tak zpříjemníte…
Osvěžující, smetanovou zmrzlinu ocení během horkých letních dnů všichni členové rodiny. Nejen, že vás zchladí, zažene chuť na sladké a potěší vaše chuťové pohárky, díky…
Tento recept vám přináší návod na jeden druh korpusu a jednoduchý návod na přípravu modelovací hmoty. Jeho hlavním cílem však je, ukázat vám galerii dětských dortů a…
Sladkou pochoutku Kinder Maxi King mají rády hlavně děti. Připravit ji můžete i v pohodlí vašeho domova a to v podobě řezů z máslových sušenek, sladkého krému a karamelu…
Karlovarské rohlíky jsou stálicí na našem trhu. Dnes se snažíme za pomoci svých vzpomínek si vybavit chuť toho, co jsme mívali rádi. A tak do těchto karlovarských…
Chcete vytvořit krásné jedlé figurky na dorty, ale pravý marcipán vám nechutná nebo je příliš drahý? Vyzkoušejte jednoduchou domácí modelovací hmotu – tzv. falešný…
Pracné, avšak velmi efektní cukroví z falešného marcipánu, který umožňuje dosáhnout dokonalých odstínů barev, narozdíl od pravého marcipánu, který má přirozeně…
Jahody namáčené v čokoládě jsou jednoduchý, ale přitom neodolatelný elegantní dezert který nikdy nezklame. Sladké zralé jahody potěší smysly a ozdobí každý slavnostní…
Tento recept vás zavede do světa bohaté chuti a elegantní jednoduchosti, kterou můžete snadno vytvořit i ve své kuchyni. Připravte se na zážitek, který rozmazlí všechny…
Chcete potěšit své blízké vlastnoručně vyrobeným narozeninovým dortem? Možná to není tak složité, jak by se mohlo zdát. A místo drahé a často nedobré potahovací hmoty si…
Piškot: Oddělíme žloutky od bílků a žloutky vyšleháme s polovinou cukru, olejem pak přidáme mouku s prdopečema, vodu, přidáme citr. aroma nebo kůru. Vyšleháme sníh z…
Bílky ušleháme spolu s cukrem a špetkou soli do tuhého sněhu, který drží po vyndání metel "špičky". Postupně všleháme olej a žloutky, nakonec vmícháme mouku smíchanou s…
Mléko si nalejeme do hrnce a ohřejeme na cca 70 stupnů. Stáhneme ze sporáku, a přidáme salko a sušené mléko. Rozmícháme metličkou. Necháme stát, dokud mléko neschladne…
Kokosový kmen se výborně hodí jako cukroví, i příležitostně během roku jako rychlý nepečený moučník. Na řezu vypadá velmi hezky a je plný kokosu. Poléváme čokoládovou…
Pravý marcipán voní po mandlích a je ozdobou cukroví, dortů či známých čokoládových kuliček. My si však doma můžeme připravit jeho alternativu ze sušeného mléka, cukru a…
Marcipánovou hmotu připravíme tak, že smícháme všechny ingredience do požadované konzistence. Musí být tvárný asi jako plastelína.
Múku, cukor, kakao prášok do pečiva si preosejeme do misy, pridáme vajíčko, prilejeme rozpustený tuk a spracujeme cesto. Zabalíme do mikroténového sáčku a odložíme do…
Výborná a jednoduchá inspirace na oblíbená nepečená kávová zrna. Snadno připravíme falešný marcipán a poradíme si i bez dřevěných formiček. Plníme je kávovou náplní a…
Domácí Kinder mléčný řez – nadýchaný kakaový korpus, jemný medový krém a dokonale lahodná chuť, která potěší nejen děti, ale i dospělé. Dopřejte si tuto neodolatelnou…
Domácí čokoláda potěší malé i velké. Připravujeme ji hlavně na Vánoce, ale i v průběhu celého roku, když na ni dostaneme chuť. Pokaždé si ji můžete připravit jinak, pro…
Světlé houstičky připravené z omládku, vejce, sušeného mléka a másla necháme vykynout a pak krátce pečeme. Houstičky krásně voní po másle, jsou lehké, mírně sladké a…
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájený libovější bůček. Kdo nemá rád bůček, může použít vepřovou plec.Maso orestujeme ze všech stran, osolíme,…
Cukr, suš. mléko, bílek, med, vysypeme do misky a přidáme vlažný rozpuštěný tuk a vše smícháme dohromady a postupně přidáváme vodu po kapkách, postupně se to bude zdát…