Kokosový salám
Recept ještě nebyl hodnocenKokos neodmyslitelně patří k Vánocům, ať už jako pečené kokosky nebo nepečený kokosový salám. Přípravu takového kokosového salámu zvládne hravě každý, i děti. A co…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 13,00 g |
| – nasycené | 8,50 g |
| – nenasycené | 4,50 g |
| –– mononenasycené | 3,50 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 350 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 45,00 g |
| ––– laktóza | 39,00 g |
Kokos neodmyslitelně patří k Vánocům, ať už jako pečené kokosky nebo nepečený kokosový salám. Přípravu takového kokosového salámu zvládne hravě každý, i děti. A co…
Oblíbenou tyčinku Margot jsme se naučili dávat do bábovek, strouhat jako zdobení na lité buchty i dorty. Ale zkoušeli jste z ní připravit cukroví? Nepečené Margot…
Pokud chcete letos vyzkoušet i nepečené cukroví a pátráte po nápaditém receptu, který bude na první pohled pěkně barevný a rozzáří tác s cukrovím, pak vyzkoušejte…
Včelí úlky rozhodně patří mezi nejoblíbenější nepečené cukroví. Tradičně se chystají na Vánoce, ale můžete si je dopřát kdykoliv během roku, chutnají totiž opravdu…
Veselé nemusí být jen Vánoce. Přichystejte formičky, lentilky a na pomoc pozvěte i nejmladší členy domácnosti. Marcipánky ze sušeného mléka, které chutnají jako marcipán…
Vyzkoušejte náš recept na nepečené kuličky, které chutnají jako tolik známé Raffaelo. Připravíme je velmi snadno z másla, bílé čokolády a kokosu. Dovnitř ukryjeme mandli…
Domácí čokoláda potěší malé i velké. Připravujeme ji hlavně na Vánoce, ale i v průběhu celého roku, když na ni dostaneme chuť. Pokaždé si ji můžete připravit jinak, pro…
Kokosový kmen se výborně hodí jako cukroví, ale i příležitostně během roku jako rychlý nepečený moučník. Na řezu vypadá velmi hezky a je plný kokosu. Poléváme ho…
Výborná a jednoduchá inspirace na oblíbená nepečená kávová zrna. Snadno připravíme falešný marcipán a poradíme si i bez dřevěných formiček. Plníme je kávovou náplní a…
Těsto: Máslo s cukrem a žloutky utřeme a přidáme mouku. Vše zpracujeme v těsto. Těstem plníme formičky a pečeme do zlatova na 180°C. Po vychladnutí plníme náplní a…
Jednoduché a elegantní pojetí české klasiky. Kombinuje bohatý čokoládový krém, nadýchanou pěnu a lahodný likér. Snadná příprava a efektní servírování z ní dělají ideální…
Kokosové suky jsou dodnes pouťovou cukrovinkou, kterou děti milují. Přitom jejich domácí výroba je tak jednoduchá! Můžete použít i různá potravinářská barviva nebo…
Kokosové suky jsou dodnes pouťovou cukrovinkou, kterou děti milují. Přitom jejich domácí výroba je tak jednoduchá! Můžete použít i různá potravinářská barviva nebo…
Tyto kuličky, které vzhledem připomínají rovnou z hlíny vykopané brambory, jsou u nás nejoblíbenější vánoční cukroví. Na přípravu jsou snadné a bez pečení. Dovnitř…
Valašské měsíčky skládající se z těsta obsahujícího mandle, potřené marmeládou a polité bílou čokoládou, budou ozdobou vaší sváteční tabule. Nejen že krásně vypadají,…
Vosí hnízda nebo úlky, rozhodně patří mezi nejoblíbenější cukroví tradičních českých Vánoc. V našem receptu jsou naplněna vaječným likérem, který pozvedne jejich chuť na…
Jistě si z dětství pamatujete výborné kávové nepečené cukroví v podobě kávových zrn. Teď si je můžete připravit i doma. Káva, marcipán a čokoláda k sobě skvěle ladí a z…
Kokos a cukroví rozhodně patří k sobě. Připravte si tyto fantastické kuličky, které jsou opravdu snadné a rychle hotové. Ale pozor, jsou prudce návykové a může se snadno…
Nepečené cukroví je obvykle rychlovka, která potěší oko i chuť. Přesně takové jsou něžné marcipánové mušličky plněné pudinkovým krémem. Vyzkoušejte recept, je snadný a…
Oloupané mandle najemno umeleme,smícháme je s moučkovým cukrem a sušeným mlékem a podle potřeby přidáme med.Vypracujeme tužší tvárnou hmotu,kterou rozválíme na vále a…
Těsto: vypracujeme vláčné těsto, necháme odpočinout (i do druhého dne). Vyválíme asi 3 mm placku, vykrajujeme hříbky a pečeme asi 10 minut na 175°C. Krém: smícháme…
Pravý marcipán voní po mandlích a je ozdobou cukroví, dortů či známých čokoládových kuliček. My si však doma můžeme připravit jeho alternativu ze sušeného mléka, cukru a…