Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota7 271 kJ / 1 738 kcal
Bílkoviny60,05 g
Tuky31,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol120 mg
Sodík701 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy304,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Holky

29. 3. 2013 17:08

Jana: Taky to máme jako beton a nevíme co s tím :D olej ani nic jineho uz do toho zapracovat nejde..

quessi

28. 2. 2013 22:55

Zdravím, dá se místo klasického sušeného mléka použít třeba sušené sojové mléko?

Jana

27. 2. 2013 17:43

poraďte mi prosím, co ělám špatně, když ten marcipán mám strašně tvdej, že se nedá vůbec vypracovat, natož pak rozválet nebo s ním jakkoliv pracovat..díky

Tereza

29. 1. 2013 21:46

Můžu místo medu použít kukuřičný sirup a kdyby tak jaké množství... a jaká vrstva se má být při potahování ... předem děkuji za odpověď

Merylas

1. 12. 2011 22:08

Občas dělám tento falešný marcipán, s hmotou se pracuje moc dobře. Dort jsem ještě nepotahovala, to nemám odvahu, jen vyrábím jednoduché ozdůbky:-8 Přidávám bodík.:yes:

Katerina

12. 10. 2011 12:50

Hallo tak na mi narozeniny vyskousim tvuj marzipan na miho dorta uz se tesim .:-8:-K:-*:yes:

tejaja

10. 11. 2010 17:01

hm...Renka má pravdu, marcipán to nie je. Poťahovacia hmota na torty figúrky áno, ale marcipán je čosi iné. :-))

Renka

10. 11. 2010 15:30

:no:Toto není žádný marcipán,s ním to má společné pouze jméno.

Dagmar

18. 10. 2010 17:02

může se tato hmota použít i na potahování dortů apod? nebo jenom na tvarování? Děkuji.

zizala

1. 10. 2010 19:00

Jakube, kdybys pozorněji četl, přečetl by sis, že se barví potravinářskými barvami ;-)

Jakub

1. 10. 2010 18:54

cím to barvíte ??? \\\"rekl bych vodovkama ale nwm asi by to moc nechutnalo\\\":-//:-))

Simca S.

10. 9. 2010 14:27

Irreno - ano, jde to bezvadně, používám přesně takováto rozpis a potahuji i modeluji z něho. Marcipán ochucuji trochou tresti "hořké mandle" i "sladké mandle". Na běžný dort (potažní + ozdobení) spotřebuji hnotu z 1 - 1,5 dávky, tedy z 200 - 300g cukru...
Simča S.

Irrena

11. 1. 2010 13:38

Jde tímto marcipánem potáhnout dort?:-?:-?:-?

Kajka005

15. 12. 2009 19:50

Mňam,mňam................................dál snad nemusím pokračovat?!Mňam.....:-K:-K:-8:-8

Ivina

29. 11. 2009 12:32

:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marcipan recept recept marcipan recept na marcipán marcipán vanocni cukroví recepty recepty na marcipán falešný marcipán na potahování dortů marcipánové cukroví recepty marcipán vanocni cukrovi z marcipanu jak se delá marcipán cukroví recepty marcipan recepty jak udělat marcipán cukroví s marcipánem cukrovi z marcipanu tvarovani z marcipanu cukroví marcipan vanocni cukrovi s marcipanem tvarování marcipánů

Suroviny: cukr moučkový, mléko sušené, med, olej, tresť mandlová sladká, voda

TopRecepty.cz

Marcipán

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/70r