Nepečený kokosový suk
Recept ještě nebyl hodnocenKokosové suky jsou dodnes pouťovou atrakcí, kterou děti milují. Přitom jejich domácí výroba je tak jednoduchá! Můžete použít i různá potravinářská barviva nebo zůstat u…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kokosové suky jsou dodnes pouťovou atrakcí, kterou děti milují. Přitom jejich domácí výroba je tak jednoduchá! Můžete použít i různá potravinářská barviva nebo zůstat u…
Kokosový kmen se výborně hodí jako cukroví, i příležitostně během roku jako rychlý nepečený moučník. Na řezu vypadá velmi hezky a je plný kokosu. Poléváme čokoládovou…
Ať už se blíží svátky nebo narozeninová oslava, recept na jednoduchý, doma vyrobený marcipán se jistě bude hodit. Stačí propracovat několik málo surovin a tvárná hmota…
Korpus: Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme do lednice. Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku s kypřícím práškem a…
Výborná a jednoduchá inspirace na oblíbená nepečená kávová zrna. Snadno připravíme falešný marcipán a poradíte si i bez dřevěných formiček. Plníme kávovou náplní a…
Všechny suroviny dáme do pekárny ve výše uvedeném pořadí a zapneme program základní a nebo na bílý chléb.
1. Z 10 bílků ušlehat tuhý sníh, zašlehat cukr, přidat žloutka, nakonec vmíchat vařečkou mouku a ořechy. Nalít do vymazané dortové formy. Pečeme zvolna při 180 °C asi…
Recepty na korpusy, krém a potahovou hmotu jsou u mého dortu DORT PRO KUTILA BOBA. Postup tamtéž. Nepečenou hmotu na dotvarování jsem udělala z odkrojků a krému. Pro…
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájený libovější bůček. Kdo nemá rád bůček, může použít vepřovou plec.Maso orestujeme ze všech stran, osolíme,…
Rohlík nakrájíme na kousky, zalijeme mlékem a necháme nasáknout. Maso vložíme do mísy, přidáme vejce, petrželku, sůl, pepř, sušené mléko a rohlík. Pořádně promícháme a…
Cukr, mléko prosejeme do mísy, přidáme vychladlý tuk, aróma, promísíme, po trošce přidáváme vodu a vypracujeme tužší těsto asi jako plastelína. Těsto rozdělíme na tolik…
Všechny ingredience dáme do mísy, cukr a mléko přesejeme, poté rukama spojíme a vznikne sypká směs. Tu vyklopíme na stůl a nachystáme si misku s vlažnou vodou. Pak už si…
Oblíbenou tyčinku Margot jsme se naučili dávat do bábovek, strouhat jako zdobení na lité buchty i dorty. Ale zkoušeli jste z ní připravit cukroví? Nepečené Margot…
Oddělíme si bílky od žloutků. Bílky vyšleháme do sněhu a po vyšlehání přidáme 130 g cukru a znovu ušleháme do pevného sněhu.Žloutky vyšleháme se zbylým cukrem do pěny a…
Vejce vyšleháme s cukrem a přidáme postupně ostatní suroviny.Nakonec zlehka vmícháme sníh.Po upečení promažeme a použijeme marcipán. Marcipán-25 dkg moučk. c. 25 dkg…
POSTUP KORPUS : Z 6 bilku a 15 dkg cukru uslehame snih. Do uslehaneho lehce vmichame zloutky. Snih jen lehce nekolikrat prehodime vareckou a pak pridame prosatou hladkou…
Žloutky utřeme s cukrem a vanilkou, přidáme 4 lžíce horké vody, postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků a kakao, pokud chceme korpus tmavý. …
Jistě si pamatujete nejen z dětství výborné kávové nepečené cukroví v podobě kávových zrn. Teď si je můžete připravit snadno i doma. Káva, marcipán a čokoláda, skvěle…
postup na korpusy v poznámce postup na krém: svaříme vodu s rozmíchanou moukou na hustou kaši, necháme pod potravinovou folií vychladnout (aby neoschlo), vyšleháme s…
Navážíme si moučkový cukr a vysypeme do misky. To samé uděláme se sušeným mlékem. Vezmeme si mandlovou tresť, odměříme jednu lžičku a přidáme do směsi. Nakonec budeme…
Základní postup výroby těsta pro bílé pečivo. Tento sortiment pekařských výrobků připravujeme vždy na kvásek (pekařský omládek) způsobem zamíchání všech surovin najednou…
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, po lžících zašleháme olej. Mouku, ořechy, kávu, prášek do pečiva smícháme dohromady a na střídačku s vodou lehce vmícháme do vaječné…
Na pánvičku s vyšším okrajem dáme trošku oleje a lehce opečem česnek pokrájený na malé kousky/plátky, aby se krásně provoněl. Přidáme špenát a pod pokličkou ho necháme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Muzika: Staročeská vánoční dobrota ze sušeného ovoce skvěle chutná v kombinaci s vánočkou
Halloweenské MasterChef Česko: Jak na jednoduché chlupaté prsty z listového těsta, pařáty čarodějnice a další děsivé pohoštění
Víte, že jeden ze symbolů Berlína je klobása? Slavný currywurst tu má dokonce i své muzeum