Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Recept ještě nebyl hodnocenZ hořčičné pepřové omáčky, oleje, tymiánu a nastrouhané citronové kůry si umícháme marinádu a připravíme si delší plát alobalu nejlépe daný dvojitě na zabalení masa. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z hořčičné pepřové omáčky, oleje, tymiánu a nastrouhané citronové kůry si umícháme marinádu a připravíme si delší plát alobalu nejlépe daný dvojitě na zabalení masa. …
Chleba nakrájíme na kostky, zalijeme bujónem a necháme vsáknout. Mezitím si očistíme všechnu zeleninu. Cibuli a papriky nakrájíme nadrobno, řapíky na jemné půlkolečka a…
Plátky masa opláchneme, osušíme, nařízneme na okrajích a naložíme do připravené marinády z výše uvedených surovin. Uložíme v uzavřené nádobě do druhého dne do lednice. …
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32