Francouzské čokoládové dukáty
Recept ještě nebyl hodnocenČokoládu s máslem rozehřejeme nad párou a necháme chviličku trochu vychladnout. Mezitím vejce vyšleháme s cukrem, pak přidáme rozehřátou čokoládu, promíchanou mouku se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čokoládu s máslem rozehřejeme nad párou a necháme chviličku trochu vychladnout. Mezitím vejce vyšleháme s cukrem, pak přidáme rozehřátou čokoládu, promíchanou mouku se…
Celá vejce utřeme se všemi cukry do husté pěny. Cukr přidáme nadvakrát. Pak do této našlehané hmoty zamícháme med, rum, mouky s práškem do perníku, podle potřeby mléko a…
Banány rozmixovat s citr.šťávou a cukrem, zamíchat další suroviny. Papírové košíčky vložíme do formy na muffiny, těstem naplníme asi do 3/4 a upečeme. Ve vodní…
Máslo utřeme s cukrem do pěny, po jednom vmícháme žloutky, dále citrónovou kůru a nakonec zlehka přimícháme tuhý sníh z bílků se špetkou soli a mouku s práškem do pečiva…
Těsto necháme rozmrazit. Z každého plátu vyválíme plát 28 cm široký a 14 cm široký. Já neměřím, ale vezmu horní cípy plátu a přehnu, podle toho poznám, kolik mi chybí do…
Listy šalátu opláchneme a dobre osušíme.Uhorku po dĺžke nastrúhame škrabkou na zemiaky na tenučké plátky.Paradajky narežeme na polovice.Plátky Ementálu narežeme tiež na…
Krásně ozdobený barevný beránek, politý čokoládou, který udělá velikonoční radost nejenom dětem. Pokud vám těsto zbyde, můžete ho upotřebit ještě do malých formiček…
Receptů na velikonočního beránka je nespočet. Jistě však ve své rodině máte takový ten jeden recept, co se dědí po babičce. A pokud ne, vyzkoušejte tento na nadýchaného…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 18:36
Velikonoce Rakousku: V kostele se světí šunka, na stole nechybí sladký anýzový bochánek. Takhle se dělá!
Jak se vaří láska? Vojta a Betty z loňského MasterChefa jsou stále spolu a v rozhovoru přiznali, komu z nich to jde u plotny líp
Kuřecí nudličky na způsob kaťáku: Variantě známého retro pokrmu dodá typicky ostrou chuť nejen feferonka