Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zapečený lilek

Zapečený lilek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lilek omyjeme, rozkrojíme na dvě půlky, vydlabeme dužinu (zanecháme od okraje asi 1 cm), osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme péct do trouby na 15 minut na 200…

Tatarák z lososa - nejlepší předkrm

Tatarák z lososa - nejlepší předkrm

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Sloupneme kůži z lososa. Rybu nasekáme na drobné kousky (nebo utřeme nožem). Nasypeme do misky a k tomu na drobno nakrájíme šalotku a chilli papričku. Pak přidáme i…

sweet.tess

20 min

Vepřová plec v kedlubnách

Vepřová plec v kedlubnách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Česká kuchyně je velmi tvůrčí a plná různých kombinací surovin. I taková kedlubna se může zakomponovat třeba do omáčky k vepřovému masu. Vše společně povaříme doměkka,…

mika59

90 min

Sváteční nádivka ve tvaru srdce

Sváteční nádivka ve tvaru srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nádivka z masa a bylinek pomyslně ukončuje dobu postní. Do této nádivky použijeme uzené a kuřecí maso, které spojíme navlhčeným toustovým chlebem. Chuť a barvu dodají…

Ivace64

80 min

Krůtí špízy teriyaki

Krůtí špízy teriyaki

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Suroviny na omáčku smícháme a pomalu dáme vařit - stále mícháme. Zdá-li se nám moc hustá, můžeme trošku naředit vodou. Když omáčka začne bublat a zhoustne, hned ji…

Pomazánka z pečeného masa

Pomazánka z pečeného masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nevíte jak upotřebit zbylé pečené maso? Pak je pro vás tento recept jako stvořený. Připravte z něj skvělou masovou pomazánku, kterou zvládnete připravit do deseti minut.…

Domácí vepřové hamburgery

Domácí vepřové hamburgery

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Nejčastěji se hamburgery připravují z mletého hovězího masa. V tomto receptu je však použito maso vepřové. Na složení celého hamburgeru to však zásadně nemá vliv. Bulka,…

lulu235

30 min

Vejce v kyselém nálevu

Vejce v kyselém nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z vlažné vody, cukru, octa a soli připravíme nálev. Špek nebo uzený bok nakrájíme na kostičky a pomalu osmažíme na pánvi.Oloupaná vejce nakrájíme na šestiny nebo osminy…

Buřt salát

Buřt salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Buřt salát je sytá a pikantní pochoutka, která spojuje uzeninovou klasiku se zeleninou a výrazným nálevem. Ideální jako pohoštění k pivu, rychlá večeře nebo nostalgická…

mika59

15 min

Segedínská cizrna

Segedínská cizrna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Cizrnu namočíme do studené vody a necháme aspoň přes noc nabobtnat.Poté vodu vyměníme a vaříme až do změknutí. Pokud máme tlakový hrnec, je ten pravý čas ho využít,…

LuciePe

90 min

Pomazánka bramborovo-sýrová

Pomazánka bramborovo-sýrová

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Uvařené brambory necháme vychladnout a oloupáme.Do mísy nastrouháme brambory na hrubém struhadle, tvrdý sýr na jemném struhadle. Přidáme na kostičky nakrájenou papriku,…

Hlíva v tarhoni

Hlíva v tarhoni

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na pánvi osmahneme na malé kostičky krájený bůček, část tuku slijeme do hrnce nachystaného na vaření.Na zbytku v pánvi osmažíme krájenou cibuli a pak i kousky hlívy.…

cathleen

45 min

1 234 235 236 237 238 525