Špízy - dva v jednom
Recept ještě nebyl hodnocenŠpízy s masem a zeleninou jsou dokonalou volbou pro všechny, kdo milují grilování a pestré chutě. Na špejli se střídají šťavnaté kousky masa s barevnou zeleninou, jako…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Špízy s masem a zeleninou jsou dokonalou volbou pro všechny, kdo milují grilování a pestré chutě. Na špejli se střídají šťavnaté kousky masa s barevnou zeleninou, jako…
Čerstvá směs zeleniny, jako jsou rajčata, okurky, papriky a zelné listy, je dokonale doplněna pikantní octovou zálivkou, která zvýrazní jejich přirozenou chuť a přidá…
Cibuľu nakrájaú na drobno opražíme do zlata na oleji. Pridáme vo vode opláchnuté sušené huby, orestujeme a pridáme mletú papriku. Keď sú huby napoly mäkké, zalejeme ich…
Tento vegetariánský pokrm spojuje masitost muchomůrek růžovek s jemně kořeněnou chutí lišek do voňavého, sytého guláše, který voní lesem a domovem. Ideální jídlo na…
Na správném posezení u grilu nesmí chybět dresing, který pozvedne chuť grilovaného masa či zeleniny. Vyměňte kupovaný dresing za ten domácí, připravíte ho během chvíle a…
Rychlé, voňavé a poctivé jídlo, které zvládne každý. Vepřové maso se šťavnatými houbami, provoněné koprem a zjemněné krémovou omáčkou ze zakysané smetany. Jednoduchá…
Gulášová zelná polévka je vydatná a chuťově výrazná kombinace tradičního guláše a kysaného zelí. Spojuje pikantní koření a svěžest zelí do jednoho lahodného pokrmu,…
Jednoduchý cuketový pokrm z jednoho pekáčku s chutí a vůní uzeniny. Zapečený dozlatova se strouhaným sýrem a prolisovaným česnekem, chutná teplý i studený. Podávat…
Slaný koláč, plněný špenátovou směsí a vajíčky vařenými natvrdo, můžete připravit nejen na Velikonoce, ale i kdykoliv v průběhu roku. Koláč je příjemně sytý a o…
Kuřecí stehýnka osolíme, opepříme. Potřeme ze všech stran hořčicí, vyšlehanou se žloutkem a zelenou petrželkou. Naložíme do pekáčku, povrch pokryjeme plátky másla a…
Tato polévka s hráškem je doplněná o množství další zeleniny, takže je plná vitamínů. Orestovaná šunka jí dodává výrazný chuťový rozměr. Zahuštění není třeba – polovina…
Všechnu zeleninu opereme a osušíme.Nakrájíme na libovolné kousky (kostičky, proužky, plátky,...) a dáme do mísy.Podle chuti osolíme, opepříme a zakápneme olejem…
Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední
Pokud se vám v kuchyni sešly uvařené kroupy a houby, není nic jednoduššího než připravit kubu. Tento recept je obohacený o velkou dávku zeleniny, která pokrm velmi…
Maso nakrájíme na kostky, zakapeme olejem, zalijeme sojovou omáčkou ve které jsme rozmíchali mletý pepř. Přidáme drcený česnek, kari koření, koření gyros a povidla.…
Šťavnaté knedlíčky z mletého masa dušené v kysaném zelí tvoří syté a voňavé jídlo, které vás v chladném období zahřeje. Kombinace masa, zelí a koření připomíná tradiční…
Brokolici očistíme, rozebereme jí na růžičky a dáme vařit na páru - jen asi 7 min. - aby si zachovala barvu a zůstala křupavá. Poté brokolici vyndáme a necháme…
Jemné kuřecí maso v krémové smetanové omáčce s cuketou, kapary a trochou hořčice tvoří chuťově vyvážené jídlo s lehce pikantním nádechem. Rychlé, jednoduché a přitom…
Špalíky nebo stehna vykostíme, jde to snadno, naříznout a pak nožem stahovat kolem dokola maso.Potom si maso v dlani zabalíme, aby vypadalo jako buchtička.Klademe do…
Krůtí závitky plněné šunkou, chřestem a mrkví můžete směle podávat i jako slavnostní oběd. Stačí je doplnit hebkou bramborovou kaší a čerstvou zeleninou. Pokrm je do…
Rychlý a lehký pokrm z kuskusu, doplněný o restovanou cuketu, nasládlou mrkev, s vůní česneku a sójové omáčky. Skvěle chutná teplý i studený, ideální na bezmasý oběd i…