Kuře zapečené s čekankou
Recept ještě nebyl hodnocenPokud jste si doposud dokázali představit čekankové puky jen v salátu, tento recept bude pokoušet vaši kulinářskou mysl. Čekanka v kombinaci s kuřecími řízky, čerstvými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud jste si doposud dokázali představit čekankové puky jen v salátu, tento recept bude pokoušet vaši kulinářskou mysl. Čekanka v kombinaci s kuřecími řízky, čerstvými…
Šťavnatou směsí kuřecího masa a zeleniny, vylepšenou žampiony a podávanou s oblíbenými těstovinami, potěšíte své blízké. Příprava vám nezabere mnoho času, ale výsledek…
Spojení jemně dušených kedluben, mladých brambor a křupavého salámu v sýrovém těstíčku nabízí netradiční, ale překvapivě harmonickou kombinaci chutí. Sytý a nápaditý…
Začneme tím, že si uvaříme 150 g rýže běžným způsobem, ale nerozvaříme, spíš ať je velmi mírně nedovařená.Uzenou slaninu nakrájíme na drobné kostky, vyškvaříme, přidáme…
Prsíčka nakrájíme na větší kousky, pomeleme, do mlýnku přidáme cibuli, česnek a nakonec půl rohlíku. Pomletou směs osolíme, opepříme, přidáme na kostičky nakrájené uzené…
Nejprve ve vroucí, osolené vodě uvařte tykvičky do měkka, trvá to asi 10 minut. Vyndejte z vody a odložte stranou. Mezitím, co tykve chladnou, připravte si náplň. Na…
Tento salát po rozležení opravdu chutí připomíná lahodnou slanou rybu, uchová si však cuketkovou křupavost. Pokud vám chuť připadala nevýrazná, přidejte celý pepř, nové…
Tipů na bleskové večeře není nikdy dost. Bramborové noky (gnocchi) koupíte hotové téměř v každém obchodě, ale domácím se mohou jen stěží vyrovnat. Během chvilky k nim…
Tipů na bleskové večeře není nikdy dost. Bramborové noky (gnocchi) koupíte hotové téměř v každém obchodě, ale domácím se mohou jen stěží vyrovnat. Během chvilky k nim…
Lilkový "skoro kaviár" je delikatesní pomazánka inspirovaná středomořskými chutěmi. Pečený lilek je v tomto receptu rozmixován s česnekem, olivovým olejem a bylinkami,…
Brokolicová polévka má krásnou barvu a je velmi zdravá a vydatná. V zeleninovém vývaru povaříme brokolici a brambory. Rozmixovanou polévku ochutíme sýrem a česnekem a na…
Připravte si jarní roládu, ozvláštněnou o medvědí česnek, který náplni dodá příjemně štiplavou chuť. Díky libové slanině uvnitř zůstane roláda krásně šťavnatá. Maso,…
Do pekárne vložíme najprv tekutinu, potom sypké ingrediencie. Pečieme na programe KLASIK (základný).
Jaro ze země konečně vylákalo první zelené bylinky – mladé kopřivy. Můžeme si je upravit na mnoho způsobů, třeba z nich uvařit polévku. V polévce kopřiva působí…
Šťavnaté kuřecí maso se spojuje s jemnou chutí kedluben v lahodném a lehkém pokrmu, který překvapí svou svěžestí. Skvělá volba pro zdravý a chutný oběd plný jarní…
Plněná vejce jsou klasické jednohubky, které lze zakomponovat do studených mís při všech slavnostních příležitostech roku. Nejlépe se ale hodí na Velikonoce, které jsou…
Tuto plněnou sekanou ve formě nemusíte připravit pouze na Velikonoce. Dobře vychucená a na pohled efektní sekaná bude hezky vypadat a chutnat zatepla s bramborovou kaší…
Bylinky jemně nasekáme a smícháme s kozím sýrem,dle potřeby dosolíme. Kuřecí prsa naklepeme,osolíme,jemně opepříme.Na připravené plátky masa dáme po lžíci bylinkového…
Pečené krůtí stehno s provensálskými bylinkami je krásně šťavnaté a v troubě se peče prakticky samo. Z jednoho stehna nakrmíte skoro celou rodinu. Jako přílohu můžete na…
Lehký, osvěžující a plný barev. Zeleninový salát je vhodnou přílohou k pečeným nebo grilovaným masům. Je také ideální jako zdravý oběd nebo večeře v letních dnech.…
Rozmražené tyčinky natrháme, přidáme na hodně drobno posekaný česnek, cibuli, kterou jsme pokrájeli na půlkolečka a předem na cca 10 min. namočili do ledové vody. Ztratí…
Rožky nakrájame na kocky.Rozohrejeme 1/3 masla a opražíme rožky dozlata s 1 PL vegety.Dáme celú lyžicu,plnka musí byť skoro až presolená,ale pri pečení soľ vsiakne do…
Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Těsto. Nakynuté rukama propracujeme, rozdělíme na díly, uválíme bagety, bulky nebo rohlíky a na…
Bůček nakrájíme na tenké plátky asi 0,5 cm a opepříme mletým pepřem. Klobásu oloupeme, nakrájíme na špalíčky, zabalíme do lehce naklepaných plátků bůčku (klepat jen pro…