Pizza pita
Recept ještě nebyl hodnocenPita chléb pomažeme pastou, obložíme salámem, a sýrem a vším co chcem a dáme na 5 minut zprudka zapéct v rozpálené troubě cca na 250 °C.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 131 kJ / 31 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pita chléb pomažeme pastou, obložíme salámem, a sýrem a vším co chcem a dáme na 5 minut zprudka zapéct v rozpálené troubě cca na 250 °C.
Omyjte a nakrájejte žampiony na plátky. V hrnci rozehřejte olivový olej, přidejte stroužek česneku vcelku, po chvíli vyjměte. Nyní přidejte žampiony a šunku nakrájenou…
Klasickým způsobem zaděláme kynuté těsto. Několikrát ho propracujeme a po dobu kdy kyne, připravíme náplň.Všechny suroviny nakrájíme na drobné kostičky, žampiony na…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Jednoduché borůvkové knedlíky na páře, které zvládne každý. Přelité máslem a posypané cukrem chutnají božsky
Štědrovečerní menu za první republiky: Žádný kapr, jen hrachová polévka a kroupový kuba
Ljutenica podle receptu bulharské babičky: Paprikovou delikatesu podobnou ajvaru oceníte k masu i jako pomazánku na pečivo