Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajče sušené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Treska se smetanovým přelivem

Treska se smetanovým přelivem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Filety bez kůže z tmavé tresky osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Ty pak na kousku másla osmažíme z obou stran lehce dozlatova.Smažené filety odložíme na…

Směs z krůtích jater

Směs z krůtích jater

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Játra zbavíme šlach a sádla, nakrájíme na širší plátky či nudle. Cibuli nakrájenou na půlkolečka vložíme na rozehřátý omastek a mícháme, aby se rovnoměrně opékala. Po…

janky3

35 min

Paprika plněná liškami

Paprika plněná liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemně nakrájenou cibulku opečeme na másle se slaninou. Přidáme pokrájená sušená rajčata. Lišky osolíme a opepříme, přikryjeme pokličkou a podusíme.Když jsou lišky…

Backurka

20 min

Citrónové kuřátko

Citrónové kuřátko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z kuracích stehien stiahneme kožu, odstránime prebytočný tuk, vykostíme ich a prepolíme. Hornú časť prekrojíme, z dolnej časti stehien vytiahneme šľachy. Mäso naložíme…

Prasečí oči

Prasečí oči

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vepřové kotlety naklepeme na slabé plátky, které potřeme utřeným česnekem a opepříme. Poklademe je plátky ementálu, zauzené šunky, lístky špenátu a kousky sušeného…

Pikantní krůtí stehýnko.

Pikantní krůtí stehýnko.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. V pánvi se rozehřejeme olej přidáme cibuli a necháme restovat. Do orestované cibule přidáme česnek a nakrájenou chilli…

Tandoori kuřecí kapsa

Tandoori kuřecí kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kuřecí prsa nařízneme a rozbalíme tak, aby vznikl plát. Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme tandoori masala. Na každý plátek položíme kladenku, potřeme…

Dršťky se zeleninou

Dršťky se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dršťky vyperte ve studené vodě. Nakrájejte na kousky, dejte do studené vody a přiveďte k varu. Nechte vařit prudkým varem asi 2 minuty, propláchněte, sceďte a opětovně…

1 10 11 12 13 14 25