Treska se smetanovým přelivem
Recept ještě nebyl hodnocenFilety bez kůže z tmavé tresky osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Ty pak na kousku másla osmažíme z obou stran lehce dozlatova.Smažené filety odložíme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filety bez kůže z tmavé tresky osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Ty pak na kousku másla osmažíme z obou stran lehce dozlatova.Smažené filety odložíme na…
Na oleji osmažíme nasekanou cibuli společně s nasekanou hlívu, přidáme kmín, osolíme a opepříme. Osmaženou hlívu necháme vychladnout.Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme,…
Na oleji osmažíme nasekanou cibuli společně s nasekanou hlívu, přidáme kmín, osolíme a opepříme. Osmaženou hlívu necháme vychladnout.Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme,…
Těstoviny uvaříme dle návodu. Rajčata vyndáme z oleje a pokrájíme nadrobno. Olivy scedíme a pokrájíme na kolečka. Česnek prolisujeme.Vše smícháme dohromady. Můžeme…
Maso nakrájíme na kousky, cibuli na kostičky, česnek prolisujeme, sušená rajčata a nať z cibulky na nudličky.Nejprve dáme vařit těstoviny dle návodu na obalu. Hotové…
Kuskus připravíme dle návodu. Až bude měkký, přidáme vejce, mouku a zpracujeme těsto. Podle potřeby přidáme mouku.Z těsta děláme placičku, na kterou vložíme sušené rajče…
Mascarpone smícháme se smetanou a vymícháme v krémovou konzistenci. Přidáme nadrobno nakrájená rajčata (neosušená, ale bez přebytečného oleje), nasekanou petrželku a…
Játra zbavíme šlach a sádla, nakrájíme na širší plátky či nudle. Cibuli nakrájenou na půlkolečka vložíme na rozehřátý omastek a mícháme, aby se rovnoměrně opékala. Po…
Jemně nakrájenou cibulku opečeme na másle se slaninou. Přidáme pokrájená sušená rajčata. Lišky osolíme a opepříme, přikryjeme pokličkou a podusíme.Když jsou lišky…
Z kuracích stehien stiahneme kožu, odstránime prebytočný tuk, vykostíme ich a prepolíme. Hornú časť prekrojíme, z dolnej časti stehien vytiahneme šľachy. Mäso naložíme…
V mixéru rozmixujeme všechny přísady na tapenádu do husté pěny.Bagetu pokrájíme na silnější plátky, rozložíme ji na plech vymazaný troškou oleje a opečeme z obou stran…
Kotletu připravíme nejlépe den předem, kdy do ní tenkým ostrým nožem uděláme na několika místech hluboké vpichy, do kterých zasuneme špalíčky pršutu. Nejlépe nám to…
Cizrnu namočíme přes noc do vody. Poté cizrnu propláchneme, vložíme do hrnce s vodou a s listem bobkového listu uvaříme doměkka. Troubu rozehřejeme na 180 °C. Plech…
Mandle namočíme do vody a necháme nejlépe do druhého dne.Rajčata zalijeme horkou vodou a necháme chvíli namočená.Do mixéru dáme namočené mandle, lahůdkové droždí,…
Filety nakrájíme podélně na proužky cca 1,5-2cm široké a 10cm dlouhé. Půlku sušeného rajčete nebo celou olivu omotáme proužkem ryby, postupně napíchneme na špejli 4…
Kuskus osolíme, opepříme a zalijeme horkou vodou.Nakrájíme sušená rajčata, žampiony a osmažíme na olivovém oleji.Mezitím přidáme do kuskusu trochu olivového oleje,…
V míse smícháme kysanou smetanu s vejci, šunkou, mozzarellou a nasekanými sušenými rajčaty. Dochutíme solí, česnekem, pepřem, paprikovou pastou a oregánem a vložíme do…
Vepřové kotlety naklepeme na slabé plátky, které potřeme utřeným česnekem a opepříme. Poklademe je plátky ementálu, zauzené šunky, lístky špenátu a kousky sušeného…
Troubu jsem si zapnula na 180°C. Z cuket jsem si odřízla vrch a vydlabala je. Nechala jsem cca 1cm tlustou stěnu. Kuřecí jsem nakrájela na malé kousky a rozemlela v…
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. V pánvi se rozehřejeme olej přidáme cibuli a necháme restovat. Do orestované cibule přidáme česnek a nakrájenou chilli…
Rozetřeme česnek. Sušená rajčata nakrájíme najemno. Na pánvi rozehřejeme asi 1 lžíci oleje, na kterém necháme rozvonět česnek. Přidáme nasekaná rajčata, garnely a…
Ze všeho nejdříve je potřeba naložit maso. Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky nebo na nudličky. K masu přidáme pět lžic oleje, dvě lžíce sojové omáčky, lžíci…
Kuřecí prsa nařízneme a rozbalíme tak, aby vznikl plát. Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme tandoori masala. Na každý plátek položíme kladenku, potřeme…
Dršťky vyperte ve studené vodě. Nakrájejte na kousky, dejte do studené vody a přiveďte k varu. Nechte vařit prudkým varem asi 2 minuty, propláchněte, sceďte a opětovně…