Medové těstoviny s čerstvými rajčátky
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvařte ve vroucí vodě podle návodu na obalu. V míse smíchejte majonézu s hořčicí a medem a lehce nařeďte vodou, abyste získali konzistenci husté smetany.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těstoviny uvařte ve vroucí vodě podle návodu na obalu. V míse smíchejte majonézu s hořčicí a medem a lehce nařeďte vodou, abyste získali konzistenci husté smetany.…
Rýži uvaříme al dente (nesmí být úplně měkká, hlavně ne převařená).Do misky mezitím dáme 4 polévkové lžíce kukuřice, hrášku (já jsem měla obojí Bonduelle) a 4 lžíce…
Maso pořádně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme medvědím česnekem. Doprostřed rolády klademe vedle sebe zhruba 4 plátky šunky. Na pánvi usmažíme 4 vejce, necháme…
Těstoviny uvaříme podle návodu.Mezitím nakrájíme zeleninu na malé kostičky.Těstoviny slijeme a propláchneme. Zeleninu, těstoviny i celou konzervu vložíme do jedné mísy,…
Očistíme zemiaky, budeme potrebovať 0,5kg. Dáme ich uvariť. Medzi tým ako sa varia zemiaky, pripravíme rybku. Pekáč polejeme olivovým olejom, naň poukladáme rybku,…
Paradajková omáčka: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky narezané paradajky, bazalku, majoránku, prilejeme vodu a osolíme. Podusíme 5 min a…
Na oleji orestujeme mrkve nakrájené na dlouhé špalíčky, přidáme česnek a krátce osmahneme. Přidáme nakrájenou jarní cibulku, konzervu rajčat, vývar, osolíme, opepříme.…
Tvaroh rozmícháme s mlékem, přidáme pažitku a mírně osolíme.Podáváme s nakrájenou zeleninou.
Lilek nakrájíme na kolečka, ale až do konce ne, aby spodek lilku zůstal v celku, čili takový hřeben. Zářezy posolíme, okořeníme, posypeme mletým kmínem a roztlačeným…
Múku s práškom do pečiva, rozmixované vločky, olej, mlieko a vajcia dobre prešľaháme.Vmiešame na malé kocôčky nakrájaný syr (150 g) a na malé kúsky narezanú šunku.…
Na velké pánvi rozehřejte olej, přidejte cibuli, zelenou papriku, mrkev, česnek a za občasného míchání restujte přibližně 6-8 minut, dokud vše nezměkne. Vmíchejte hovězí…
Brokolicové ružičky obvaríme (max 3 min) alebo povaríme v pare.K vychladnutej brokolici pridáme nakrájané sušené paradajky a olivy, na kocky narezané paradajky.Šťavu z…
Brokolicové ružičky obvaríme (max 3 min) alebo povaríme v pare.K vychladnutej brokolici pridáme nakrájané sušené paradajky a olivy, na kocky narezané paradajky.Šťavu z…
Na oleji restujeme asi 3 min na malé kúsky nakrájané kuracie mäso.Pridáme na kocky narezanú papriku, na plátky narezaný cesnak a na kolieska nakrájaný pór. Restujeme…
Na oleji opečieme klobúčiky podpňoviek, posypeme mletou rascou, osolíme a necháme ich vychladnúť.Na taniere rozložíme listy šalátu a okolo na malé kocky narezanú…
Bôb namočíme na 24 hodin, potom ho uvaríme do mäkka ( v tlakovom hrnci cca 25 minut ). Scedíme a necháme vychladnúť.Na oleji orestujeme krátko na kolieska narezaný pór,…
Nové koření rozdrťte v hmoždíři nebo čepelí nože. Vložte do misky spolu s rozmarýnem a promíchejte se špetkou soli, pepřem a povidly, nařeďte olejem.Slaninu rozložíme za…
Plech pokapeme olejem. Každou porci filé osolíme, zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu. Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme…
Lilky nakrájíme na kolečka, posolíme a necháme nejméně 30 minut vypotit. Osušíme a opečeme v pánvi na oleji ze sušených rajčat. Téměř hotové lilky posypeme kolečky…
Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou směsí. Směs vyrobíme z nastrouhaného salámu, sýra…
Vytvoříme si v misce směs na obalování ze strouhanky, kari a sezamových semínek. Obalíme v ní maso i sýr a na rozžhavené pánvi chvilku smažíme z obou stran. Podáváme…
Vločky namočíme do mléka. Mleté maso smícháme s půlkou cibule najemno nakrájené, rozetřeným česnekem, solí, pepřem, majoránkou a nasáklými vločkami. Poctivě mícháme, až…
Rajčata nakrájíme na měsíčky, okurky nastrouháme na kolečka, tvrdý sýr a šunku nakrájíme na kostičky, trochu osolíme, opepříme promícháme s tatarkou nebo kdo co má rád a…
Připravujeme porci pro každého zvlášť. Na tuku zpěníme cibulku a vložíme lišky – větší přepůlíme, menší necháme vcelku. Kromě květu okořeníme a dusíme do měkka pod…