Zimní ovocný čaj
Recept ještě nebyl hodnocenVoňavý čaj z kousků ovoce, skořice a hřebíčku zahřeje i v nejchladnějším dni. Připravte si doma zavařenou směs ovoce, pro kterou můžete sáhnout kdykoliv během zimy a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Voňavý čaj z kousků ovoce, skořice a hřebíčku zahřeje i v nejchladnějším dni. Připravte si doma zavařenou směs ovoce, pro kterou můžete sáhnout kdykoliv během zimy a…
Ricotta dodá tomuto koláči neobyčejnou hebkost a svěží chuť, která se krásně doplňuje s ovocem. Dezert je lehký, přitom krémově lahodný – ideální pro všechny, kdo mají…
Pečené ovoce s kořením dodá punči, čaji nebo vínu neodolatelnou chuť i vůni. Stačí pár lžiček do horkého nápoje a během chvilky vykouzlíte dokonale hřejivý pocit klidu a…
Koláč z neodolatelného křehkého těsta je překvapivě snadný a chutná úžasně. Broskve na něm jsou zalité jemnou smetanovou zálivkou a na závěr posypané křupavou drobenkou.…
Opravdu pro každou příležitost se hodí moučník v podobě tvarohové bábovky, která je plná sušeného ovoce. Bábovka zůstane díky tvarohu krásně vláčná a sušené ovoce, které…
Křehké linecké těsto, šťavnatá jablečná náplň a sladké rozinky vytvářejí koláč, který nikdy nezklame. Tradiční kombinace chutí potěší u nedělní kávy i při slavnostní…
K podzimním dnům patří sladké jablečné moučníky, které svou chutí příjemně pohladí na duši. Strakaté řezy, skládající se ze světlého a kakaového těsta s jablečnou náplní…
Šťavnatá jablka a kakao se spojují v jemném těstě, které dodává koláči bohatou chuť i atraktivní vzhled. Dezert, který se hodí k odpolední kávě i jako sladká tečka po…
Chcete návštěvě upéct něco ke kafi? Vyzkoušejte tento výborný dezert z kakaového těsta s vrstvou máslového pudinkového krému a čerstvého ovoce zalitého želatinou.…
Skvělý tip na sladkou víkendovou snídani nebo odpolední svačinku. Dýňové lívanečky jsou doslova podzimní lahůdkou. Jakmile je jednou vyzkoušíte, určitě se k nim budete s…
Nadýchaný světlý piškot, svěží krém ze šlehačky a pomazánkového másla, a nakyslá ostružinová náplň. To je dokonalé spojení, které tvoří tento výborný dort. Jeho přípravu…
Dezert skládající se z ořechového korpusu s máslovým krémem a broskvemi zalitými želatinou vás nezklame. Oblíbíte si jej vy i vaši hosté a stane se hitem vašich oslav.…
Nepečený dort, tedy cheesecake, připravujeme zejména pro jeho osvěžující chuť. V tomto receptu najdete inspiraci na dort ze sušenkového základu na němž leží náplň z…
Nadýchané těsto a vláčná náplň z jablečného želé tvoří lehký a osvěžující moučník, který potěší při každé příležitosti. Jablková roláda je rychlá na přípravu a skvěle…
Křehké těsto v kombinaci s jemným krémem prostě nemá chybu. Máslové těsto předpečeme a poté naplníme krupicovým krémem s vůní rumu. Jde o ideální spojení chutí, které…
Vůně perníku přiláká ke stolu celou rodinu. Vyzkoušejte však upéct perník inspirovaný řeckou kuchyní. Perník, plný mletých oříšků, má díky melase tmavší barvu a je…
Pokud vám chutnají nepečené moučníky, budou vám tyto Bebe řezy velice chutnat. Voňavé sušenky ksou promazané máslovo-pudinkovým krémem a potřené čokoládovou polevou.…
Taštičky z plundrového těsta jsou nadýchané a vláčné nejen díky použitému druhu těsta, ale také díky voňavé náplni z mascarpone, skořicového cukru a kapky rumu. A pokud…
Vláčná cuketová bábovka s kakaem a banány voní při pečení tak krásně, že budete mít co dělat, abyste vydrželi čekat než vychladne. Ozdobená šlehačkou nebo kopečkem…
Jablečný koláč je podzimní klasika, která nikdy nezklame. Vůně pečených jablek, dokáže během chvilky provonět domov a vytvořit z něj útulné místo. Ideální ke kávě pro…
Křehké těsto, voňavá jablečná náplň a vzhled jako z cukrárny. Roládový štrúdl kombinuje chuť tradičního jablečného závinu se vzhledem rolády a na stole vypadá stejně…
Sladký a hustý ovocný likér připravený ze šťávy, jemného lihu a směsi koření přidaného pro doladění šťavnaté ovocné chuti. Můžete ho použít při přípravě míchaných…
Omytá jablka nakrájíme na tenké klínky a ihned pokapeme citronovou šťávou.Ořechy nasekáme na hrubo. Brusinky můžeme chvíli předem namočit do rumu, ale není to nutné…
Těsto připravíme rychlým zpracováním všech surovin. Hotové dáme na půl hodiny odležet do chladu.Mezitím připravíme náplň: jablka i hrušky oloupeme a nakrájíme nebo…