Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rum - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Plněné taštičky

Plněné taštičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Taštičky z plundrového těsta jsou nadýchané a vláčné nejen díky použitému druhu těsta, ale také díky voňavé náplni z mascarpone, skořicového cukru a kapky rumu. A pokud…

MarieskaM12

55 min

Jablková roláda

Jablková roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nadýchané těsto a vláčná náplň z jablečného želé tvoří lehký a osvěžující moučník, který potěší při každé příležitosti. Jablková roláda je rychlá na přípravu a skvěle…

Bahula

60 min

Obyčejné Bebe řezy

Obyčejné Bebe řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Pokud vám chutnají nepečené moučníky, budou vám tyto Bebe řezy velice chutnat. Voňavé sušenky ksou promazané máslovo-pudinkovým krémem a potřené čokoládovou polevou.…

Roládový štrúdl

Roládový štrúdl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Křehké těsto, voňavá jablečná náplň a vzhled jako z cukrárny. Roládový štrúdl kombinuje chuť tradičního jablečného závinu se vzhledem rolády a na stole vypadá stejně…

lemarti

65 min

Podzimní koláček s jablky a hruškami

Podzimní koláček s jablky a hruškami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Těsto připravíme rychlým zpracováním všech surovin. Hotové dáme na půl hodiny odležet do chladu.Mezitím připravíme náplň: jablka i hrušky oloupeme a nakrájíme nebo…

Danca

100 min

Kachna s perníkovou nádivkou

Kachna s perníkovou nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kachna s perníkovou nádivkou, to je pečínka jedna báseň. Nasládlá vůně perníkového koření a švestek se bude během pečení linout celým bytem. Buďte však trpěliví a dejte…

poslirecept

190 min

Svatomartinské koláčky

Svatomartinské koláčky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

V druhé polovině podzimu pomyslně přijíždí svatý Martin na svém bílém koni a my chystáme svatomartinské posvícení. Neodmyslitelně k němu patří také sladká část hostiny,…

Moanka

60 min

Marmeláda z rajčat

Marmeláda z rajčat

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rajčatová marmeláda je perfektní způsob, jak zužitkovat bohatou úrodu rajčat. Jemně sladká s nádechem rumu, skvěle se hodí na pečivo, k sýrům nebo jako netradiční…

723540147

50 min

Valentýnské vdolečky

Valentýnské vdolečky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chcete překvapit svou lásku něčím sladkým k Valentýnu? Tyto voňavé smažené vdolečky ve tvaru srdíček by se určitě mohly líbit. Připravte je z kynutého těsta a po…

alena-s

35 min

Rybíz à la brusinky

Rybíz à la brusinky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybíz ve stylu brusinek je skvělý způsob, jak využít sezónní plody. Sladký cukr a skořice vytvoří bohatou a voňavou chuť, rum pak přidá příjemný šmrnc. Výborný doplněk…

poslirecept

30 min

Tátovy žloutkové řezy

Tátovy žloutkové řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Předehřej troubu na 200 stupňů. Listové těsto rozkroj na poloviny a rozválej na dva pláty velké tak, aby se vešly na plech. Když koupíš rozválené těsto, rovno ho…

Bábovka s vyšlehanou šlehačkou

Bábovka s vyšlehanou šlehačkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vyšleháme 3 bílky se sodou, kypřícím práškem, lžící cukru, vanilkovým cukrem a lžičkou citrónové šťávy.Vyšleháme smetanu a poté přidáme po jednom žloutky. Potom olej a…

Hruškový koláč s makovou drobenkou

Hruškový koláč s makovou drobenkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodný koláč podzimní chuti připravíme z máslového těsta, ve kterém najdeme i kousky hrušek. Ty budou také zdobit povrch těsta, které doplní ještě maková drobenka.…

stbily

85 min

Koláč s tykvovou náplní

Koláč s tykvovou náplní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maslo vyšľaháme s cukrom a vajciami do peny.Pridáme múku s práškom do pečiva a podľa potreby 4-5 lyžíc mlieka. Dobre vymiešame. Cesto nemá byť riedke, len dobre…

Palačinkový pohár

Palačinkový pohár

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve rozšleháme vodu, mléko vejce a rum. Přidáme všechny zbývající suroviny a metličkou pořádně vyšleháme dohladka. Těsto na půl hodiny odložíme, klidně i déle.Pánev…

Žemlovka s banány

Žemlovka s banány

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Troubu předehřejte na 170°C. Pokud jste rozinky nenamočili předem, je nejvyšší čas to udělat. Lepší je ale vzpomenout si včas, aby se namáčely několik hodin.Zapékací…

Jurgen.k

60 min

1 135 136 137 138 139 161