Smažený kapr se smetanovým medvědím česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenJemně ochucené kapří filety v těstíčku, osmažené dozlatova a podáváné se smetanovým medvědím česnekem jsou nad očekávání chutné. Vychutnáte si je třeba s vařeným…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jemně ochucené kapří filety v těstíčku, osmažené dozlatova a podáváné se smetanovým medvědím česnekem jsou nad očekávání chutné. Vychutnáte si je třeba s vařeným…
Pekáč plný kynutých buchet je oslavou české kuchyně. Domácí buchty s jahodovou marmeládou, pečené v sádlem vymazaném pekáčku, jsou nadýchané a voní rumem a vanilkou.…
Tato jednoduchá polévka je skvělým způsobem, jak zužitkovat starší chléb. Díky cibulovému základu má plnou chuť, tyčový mixér jí dodá sametovou konzistenci a čerstvé…
Na pohled jako pečená krkovička, ve skutečnosti pomalu tažená hovězí kližka s křehkou strukturou a plnou chutí. V kombinaci s jemně dochuceným kedlubnovým zelím vzniká…
Zbylo vám pečené maso od oběda a nevíte co s ním? Připravit z něj můžete masovou haši, kterou perfektně doplní šťouchané brambory s cibulkou. Upotřebíte tak zbytky a…
Pokrm, který nabízí šťavnaté vepřové maso, doplněné o pestrou směs čerstvých paprik, cuket a křupavých fazolek. Použité suroviny dodávají jídlu bohatou chuť a svou…
Voňavé, nadýchané pagáče se škvarky, které se rozplývají na jazyku. Ideální k sobotnímu posezení s rodinou. Připravte je podle následujícího receptu a pochutnejte si na…
Vepřový bůček má v české kuchyni své stále místo. Pomalu pečenému šťavnatému bůčku odolá opravdu málokdo. Klasické zelí vyměňte za zelí z cukety, které je jemné a chutné…