Plněný Velikonoční řízek
Recept ještě nebyl hodnocenZ masa uděláme 2 plátky, které rozklepeme na co největší kus, z obou stran je osolíme a posypeme sušeným česnekem. Na polovinu plátku dáme kopřivové listy v několika…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 699 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z masa uděláme 2 plátky, které rozklepeme na co největší kus, z obou stran je osolíme a posypeme sušeným česnekem. Na polovinu plátku dáme kopřivové listy v několika…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Mini karbanátky frikadely jsou nejlepší z vepřového a hovězího masa. Pikantní chuť dodá hořčice, muškátový oříšek je krásně ovoní
Dokonalý houbový kuba: Připravte si tradiční vánoční pokrm tak, jak ho vařili naši předkové
Velký průvodce dýněmi: Na co se hodí Hokkaido, jak jíst tu špagetovou? A zásady správného skladování