Zapečený angrešt
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu si předehřejeme na 190 st. Do kastrolu dáme všechny suroviny na pečený angrešt a pod pokličkou dusíme cca 5 minut, až začne angrešt praskat. Poté všechno z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 173 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 70,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Troubu si předehřejeme na 190 st. Do kastrolu dáme všechny suroviny na pečený angrešt a pod pokličkou dusíme cca 5 minut, až začne angrešt praskat. Poté všechno z…
Rozdrcené kuličky jalovce dáme do vysoké sklenice, přidáme gin, bezový sirup, vermouth dry, šťávu z limetek a kostky ledu. Vše přelijeme do šejkru a pořádně promísíme…
Do hrnce si dáme 2 decky vody, přidáme koření, přivedem k varu a cca 10 minut necháme zvolna prohřát. Pak přilijeme víno a opět na co nejmenším plameni zahříváme a občas…
Přidáno před 56 minutami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Retro okénko: Nejlepší české chlebíčky si uděláte doma! I s domácí vekou podle videa!
Křupavá pražská mapa: Víme, kde mají v Praze ten nejlepší chleba a kolik za něj zaplatíte
Tajemství Becherovky: Původně to měl být lék na žaludek, populární bylinný likér je dnes základem slavného koktejlu Beton