Red Velvet Cake - Červený samet
Recept ještě nebyl hodnocenRed velvet cake je slavný dort výrazné barvy z Ameriky. Těsto obarvené potravinářskou barvou má jasně červenou barvu a bílý krém. Hotový red velvet cake můžete polít…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,00 g |
– cukry | 87,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Red velvet cake je slavný dort výrazné barvy z Ameriky. Těsto obarvené potravinářskou barvou má jasně červenou barvu a bílý krém. Hotový red velvet cake můžete polít…
Čokoládu rozlámeme a nasypeme do skleněné mísy. Můžeme také použít čokoládu přímo v pecičkách a pouze odvážit potřebné množství.Smetanu zahřejeme těsně pod bod varu a…
Čtvercový kropus naplněný čokoládovým krémem, potažený smarflexem s vanilkovou příchutí. Uvaříme si mléko a před tím než do toho nalijeme pudink tak tam nalámeme…
Vanilkový piškot: Bílky ušleháme do tuha, zašleháme cukr, esenci, sůl a následně jeden žloutek po druhém, potom olej po lžících. Nakonec opatrně zlehka mouku s práškem…
Korpus: Žloutky vyšleháme s polovinou cukru a olejem, poté vmícháme prosátou mouku s práškem do pečiva a vodou. Z bílků a zbytkem cukru vyšleháme tuhý sníh a zlehka…
Korpus: Vše smícháme a dáme do vymazané formy. Pečeme cca 40 minut Mascarpone krém do dortu: Smetanu vyšleháme se ztužovačem. Přidáme mascarpone a dosladíme dle…
Mouku, ořechy a kypřící prášek smícháme dohromady. Bílky ušleháme s polovinou cukru do pevného sněhu cca 5min. Žloutky s druhou polovinou cukru a van.cukrem, kde po…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu.Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…
Oříškový korpus: Žloutky ušleháme s cukrem do pěny a postupně přidáváme po lžících studenou vodu. Pořád šleháme na nejnižší stupeň přidáme citr. kůru, mleté oříšky a…
Bílky oddělíme od žloutků. K bílkům přidáme špetku soli a šleháme na max obrátky šlehače. Když už sníh skoro je, přišleháme po částech cukr. Nakonec důkladně prošleháme…
Krém do mléka dáme mouku na mírném ohni uděláme hustou kaši, kterou dáme po sléze vychladnout. utřeme si máslo s moučkovým cukrem a žloutek, přidáme vychladnlou…
Vejce s cukrem vyšlehat do hutné pěny, která až zbělá. Lehce do ní vmíchat mouku s práškem do pečiva. Těsto nalít na vyšší vystříkaný plech a upect klasicky(každá trouba…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Piškotový korpus je dělaný z 8 vajec 320g cukru, 320g polohrubé mouky, trocha vody . Postup je klasický při dělání piškotového korpusu. Krém uvaříme puding necháme ho…