Bramborová pomazánka se sušenými rajčaty a smetanou
Recept ještě nebyl hodnocenZajímavou variantou pomazánky je tato z vařených brambor. Společně se sušenými rajčaty a kořením je orestujeme doměkka. Do jemné pomazánkové konzistence nám pak pomůže…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zajímavou variantou pomazánky je tato z vařených brambor. Společně se sušenými rajčaty a kořením je orestujeme doměkka. Do jemné pomazánkové konzistence nám pak pomůže…
Šťavnaté krůtí rolky naplníme slaninou, kouskem sýra a doměkka podusíme s rozmarýnem. Skvělou přílohou jsou pak dvě zeleninová pyré, co dodají barvy na talíř. Jedno je…
Nenáročný pokrm, který však zasytí celou rodinu. Zeleninové pyré můžete připravit z libovolné zeleniny nebo, jako tady, z mrkve, celeru a kedlubny. K němu podáváme…
Koláč s ořechovým piškotem je delikátní moučník pro slavnostní rodinné okamžiky. Křehké máslové těsto má na sobě ořechový piškot a ozdobné překrytí částí křehkého těsta.…
Nenáročný pokrm, který však zasytí celou rodinu. Zeleninové pyré můžete připravit z libovolné zeleniny nebo, jako tady, z mrkve, celeru a kedlubny. K němu podáváme…
Klasický italský dezert připravíme ze smetany, želatiny a vanilky. Jeho příprava je velmi snadná. Jemnou smetanovou chuť tohoto dezertu zkombinujeme s džemem a čerstvým…
Ochutnejte tuto sytou polévkou s houbami, která spojuje svěžest špenátu s bohatou chutí a vůní hub. Tato lahodná polévka je plná výživných látek, které vaše tělo…
I tak zdánlivě jednoduché bezmasé jídlo, jako je kedlubna s celerem na smetaně, vás příjemně překvapí svojí výbornou chutí. Pokrm podáváme ideálně s vařeným bramborem a…
Udělejte něco pro své zdraví a ochutnejte cuketovo-mrkvovou pomazánkou obohacenou o naklíčenou vojtěšku. Klíčky jsou ty nejčerstvější vitamíny, jaké si můžete po zimě…
Šťavnaté kuřecí maso ze stehen orestujeme a smícháme se zeleninovou směsí, která má základ z loupaných rajčat, špenátu, kapie a koření. K ní pak servírujeme jako přílohu…
Šťavnaté kuřecí maso ze stehen orestujeme a smícháme se zeleninovou směsí, která má základ z loupaných rajčat, špenátu, kapie a koření. K ní pak servírujeme jako přílohu…
Jedním ze zástupců kaprovitých ryb, který má čistou chuť a pevné maso je právě tolstolobik. Filet z něj připravíme jen orestováním na přepuštěném másle. Doplníme ho pak…
S česnekovou omáčkou, oblíbeným jídlem našich babiček, se již setkáváme jen zřídka. Přesto spojení uzeného masa s výrazným česnekovým aroma, může obohatit náš jídelníček…
Nepečené dorty z piškotů chutnají výborně a jsou velmi snadné. Piškotový základ doplníme jablečnou směsí ovoněnou skořicovým cukrem a necháme ztuhnout v lednici.…
Hermelíny, plněné pažitkou a nasekanými ořechy, zužitkujete jako chuťovku, která se perfektně hodí na obloženou mísu, nebo jako chuťovka k pivu či vínu. Takto vylepšený…
Tyto výborné řezy můžeme podávat například jako nedělní dezert. Jemné kakaové těsto polité vanilkovým pudinkem upečeme, po vychladnutí potřeme skvělým smetanovým krémem…
Brambory s masem jsou prostě klasikou v jakékoli formě. V tomto receptu najdete inspiraci na bramborové zrazy, tedy opékané plněné placky. Jejich náplní bude právě mleté…
I zdánlivě obyčejné krokety můžou být skvělým chuťovým zážitkem. Krokety z brambor a květáku, se smaženou cibulí a slaninou, podávané s hebkou holandskou omáčkou a…
Lehké chřestové omelety se žampiony podáváme jako dietní hlavní chod. Hodí se třeba na večeři. Chřest je díky svému složení zdravá zelenina, která pomáhá udržet naše…
Žloutková polévka s řapíkatým celerem je lahodný a výživný pokrm, který spojuje jemnost vajec se svěžestí celeru. Tato polévka je nejen snadná na přípravu, ale také plná…
Na žádném grilování nesmí chybět oblíbené řecké tzatziky. Jejich chuť je příjemně osvěžující a skvěle se pojí snad se všemi grilovanými dobrotami, ať už s masem, sýrem,…
Pokud si chcete grilování zpestřit něčím novým, vyzkoušejte tuto dobrou grilovanou polentu. Je pikantní, dochucená česnekem, cibulkami a naloženými rajčaty. Hodí se…
Chcete vyzkoušet během grilování trochu exotiky? Ochutnejte tento ananas, který díky grilování získá výraznější chuť a kouřovou vůni. Jeho chuť navíc doplní zajímavá…
Kuřecí maso je skvělé pro jeho rychlou a nenáročnou úpravu. Kousky masa orestujeme a z výpeku pak vytvoříme lahodnou smetanovou omáčku s pikantní chutí. Přílohu můžeme…