Bublanina s želatinou a ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny na bublaninu smícháme v misce. Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem. Dáme péct na 220 - 230 stupňů a pečeme cca 15-20 min Když je buchta…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 323 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,80 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny na bublaninu smícháme v misce. Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem. Dáme péct na 220 - 230 stupňů a pečeme cca 15-20 min Když je buchta…
6 bílků, 6 lžic cukru moučka ušleháme.Přidáme 6 žloutků a 6 lžic polohrubé mouky, zamícháme a nalijeme na vymazaný, moukou vysypaný plech.Dáme péct, po upečení vyndáme z…
Do sklenice dáme 4-5 kostek ledu.Poté nalijeme šťávu nebo přidáme rozmixované maliny.Do ledové směsi s malinami a šťávou přidáme rozpůlený šumák (šumivou tabletu).Poté…
Suroviny na těsto vypracujeme, necháme odležet v chladu, poté natlačíme do formiček na košíčky a upečeme. Nápň připravíme smícháním všech surovin ve hmotu, která se…
Obdélníkovou formu cca 28x20 cm vyložíme mikrotenovou folií. Na dno těsně vedle sebe poklademe piškoty, které pokapeme malinovou šťávou. Smetanu se ztužovačem ušleháme…
Křehký bílkový korpus ve tvaru srdce promazaný a zvlhčený čokoládovým krémem je ideálním dárkem a nejen ke svatému Valentýnu. Jeho příprava není složitá a zdobení velmi…
Ve vodní lázni rozehřejeme máslo, cukr a med. Přidáme koření a zahříváme asi 5 minut, než se všechno rozpustí.Poté necháme vychladit a do vlažné hmoty vmícháme 2 vejce a…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jak dlouho namáčet luštěniny? Nejvíce času potřebují fazole a cizrna, bez namáčení se obejdou červená čočka a loupaný hrách
Rychlé hrnkové palačinky nejen pro začátečníky: Můžeme je plnit marmeládou i sýrem a přípravu zvládne každý
Léto ve skle: Zkuste marmelády vylepšit medem, skořicí, chia semínky nebo solí!