Vepřová kotleta po řeznicku
Recept ještě nebyl hodnocenKotlety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, přebytky otřepeme.Rozehřejeme velkou pánev, rozpálíme sádlo a až se z něj začne lehounce kouřit, osmahneme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, přebytky otřepeme.Rozehřejeme velkou pánev, rozpálíme sádlo a až se z něj začne lehounce kouřit, osmahneme…
Nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na másle. Přidáme na drobno nakrájenou cuketu a šunku. Osolíme, opepříme a necháme dusit. Potom přidáme tavený sýr, necháme…
Do mléka zamícháme sušené droždí a cukr. Necháme v teple vzejít. Do DP dáme vodu, sůl, olej, mouku a nakonec oživlé droždí. Dáme program těsto. Hotové vykynuté vyndáme…
Špagety uvaříme do měkka.Mezitím osmahneme na trošce oleje nakrájenou cibuli, pokrájené žampiony, šunku nakrájenou na kostičky a pórek.Až bude směs hezky osmažená,…
1. Ve šlehací misce ručním šlehačem smícháme lososovou pomazánku (Lidl) se dvěma díly sýru smetanito a 50 g másla. Na plátek goudy natřeme směs, dáme 2 plátky vedle sebe…
Vejce rozmačkáme vidličkou, smícháme s jogurtem, hořčicí, solí a pepřem. Utřeme dohladka.Přidáme tuňáka z konzervy bez oleje, nadrobno nakrájenou cibulku a pažitku.…
Sytý salát, který může směle nahradit lehký oběd nebo být plnohodnotnou večeří. Podáte-li ho s čerstvým křupavým rohlíkem, vaši jedlíci budou určitě spokojeni. O chuť se…
Šunkové rolky nesměly chybět dříve při žádné slavnostní hostině. Zkuste i dnes připravit tento klasický studený předkrm, prověřený chuťovými buňkami našich předků. Je to…
Slaný dort připravíme z toustového chleba, který protřeme směsí z pomazánkového másla, smetanového sýra, okurek a kapií a proložíme šunkou a sýrem. Povrch dortu ozdobíme…
Hledáte inspiraci na slanou dobrotu, kterou si můžete vychutnat u televize či jako večeři? Připravte si úžasné bramborové šneky, které jsou vhodné na každou příležitost.…
Kuřecí stehna umyjeme, osušíme, nasolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka, šalotku na drobno, žampiony na plátky, kapii a sušená rajčata na proužky, jeden česnek…
Připravte si rafinovaně ochucené masové závitky. Mohou být zabalené v listech kapusty, hlávkového, nebo jako zde, i pekingského zelí. Vynikající na oběd, či večeři. Ze…
Při nadúrodě cuket hledáme všemožné způsoby, jak ji využít a zpracovat. Připravit z nich můžete snadnou večeři či oběd, postačí cukety pouze pokrájet, nechat vypotit a…
Připravte si odlehčenou verzi obložených chlebíčků. Křupavý knäckebrot potřený čerstvým kozím sýrem a nazdobený kvalitními surovinami neodmítne ani ten nejpřísnější…
Kysané zelí v sobě skrývá mnoho vitamínů a celkově je zdraví prospěšné. My jej použijeme jako křupavý základ do salátu. K němu přidáme drobně nakrájenou šunku, sýr,…
Kachna po šumavsku je pečená ve vlastní šťávě a přelitá omáčkou z restovaných žampionů, cibulek a šunky. Tato úprava kachny může být vhodnou variantou pro ty, kteří…
Tyhle lahodné jednohubky se stanou ozdobou vašeho svátečního stolu. Nemusíte připravovat ani pomazánku. Kombinace kvalitních surovin v podobě ricotty, šunky, fíků,…
Každá rodina má svůj recept na vánoční bramborový salát, který si s láskou předává. Vyzkoušejte tento, který je krásně barevný a plný chutí. Vylepšit jej můžete i tím,…
Netradiční kombinace květáku a červené čočky v této polévce je opravdu skvělá. Polévka je vydatná, jemná díky smetaně a skvěle vás zasytí. Pomerančová šťáva a kari…
Obložená vejce, která běžně kupujeme pod názvem Ruská vejce, jsou chuťovkou podávanou v misce či kelímku, který usnadňuje jejich servírování. Kromě této klasiky, můžete…
Špenátové řezy můžete přichystat rodině k večeři a nebo, pokud se chytáte někoho navštívit, vemte je i s celým plechem s sebou. Vypadají hezky a jsou prakticky…
Kysané zelí je plné vitamínů, stejně jako tato pomazánka, ve které kromě kysaného zelí najdete i kousek uzeniny, mrkev, cibuli a aromatický libeček. Pomazánka je skvělá…
Knedlíky s vajíčkem jako omeleta jsou skvělým nápadem na rychlý a chutný pokrm, který využije zbytky vařených knedlíků. Tento způsob přípravy je ideální pro ty, kteří…
Kapustové řízečky jsou skvělou volbou pro všechny, kdo mají rádi chuťově vyvážená a sytá jídla. Kombinace křehké kapusty, jemného sýra a křupavé kůrky, vytváří…