Dortíčky s krémem z koka sušenek
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky s cukrem a olejem ušleháme do pěny. Přidáme vlažnou vodu a mouku smíchanou s kypřícím práškem, citronovou kůru, prošleháme a nakonec opatrně vmícháme tuhý sníh.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Žloutky s cukrem a olejem ušleháme do pěny. Přidáme vlažnou vodu a mouku smíchanou s kypřícím práškem, citronovou kůru, prošleháme a nakonec opatrně vmícháme tuhý sníh.…
Sušenky rozdrtíme, přidáme cukr, kakao, tuk a rumu tolik, aby vznikla vláčná hmota, kterou rozválíme na alobal na výšku 1/2 centimetru do čtverce. Potřeme krémem,…
Lehké poháry jsou ideálním dezertem pro letní dny. Pohár s kakaovo-kokosovými sušenkami a lahodným krémem z tvarohu a smetany chutná skvěle a navíc je díky limetce…
Sušenky rozemeleme a spojíme s rozpuštěným máslem. Tuto směs namačkáme do muffinových formiček silikonových a zapečeme v troubě na 180°C aspoň 10 minut. Na vychladlý…
Bílky šleháme do polotuha, postupně přisypáváme cukr a šleháme do husté pěny. Lžičkou nebo cukrářským pytlíkem tvoříme pusinky na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme…
Sušenky rozdrtíme najemno, zalijeme rozpuštěným máslem, dobře promícháme a necháme chvilku odpočinout. Pak přilijeme smetany ke šlehání a vše dobře ušleháme na hladký…
Korpus: žloutky vyšleháme s cukry do pěny. Přidáme olej, vodu a promícháme. Přisypeme mouku s kypřidlem, dobře promícháme a nakonec vmícháme do těsta i našlehaný sníh z…
Sušenky jsem rozdrtila a smíchala ze změklým máslem, pak vložíme do pečící dortové formy, která je vymazaná máslem a dáme na 30 minut péct do trouby na 180°c. Po upečení…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Velký přehled druhů mouk: Která se hodí na kynuté těsto, která je vhodná na zavářky
Domácí Krtkův dort vyjde levněji než ten kupovaný a chuť je nesrovnatelná. Podle postupu krok za krokem jej zvládnete taky
Africké bobotie: Zapečená směs z mletého masa, koření, rozinek a mangového čatní je nezvyklá kombinace, ale chutná skvěle