Vepřová panenka speciál
Recept ještě nebyl hodnocenSkleněný nebo jiný pekáč vymažeme celým máslem.Vepřovou panenku rozřízneme podélně, abychom vytvořili kapsu. Mírně ji naklepeme a osolíme, opepříme a okořeníme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Skleněný nebo jiný pekáč vymažeme celým máslem.Vepřovou panenku rozřízneme podélně, abychom vytvořili kapsu. Mírně ji naklepeme a osolíme, opepříme a okořeníme…
Kuskus zalijeme vroucí vodou a necháme 10 minut nabobtnat. Mezitím nakrájíme nadrobno cibuli. Parmazán nastrouháme najemno.V hrnci na másle zpěníme nakrájenou cibuli.…
Hermelíny nakrájíme na trojúhelníčky a řezné strany obalíme v koření. Olivy rozpůlíme, česnek nakrájíme na plátky, olivy na poloviny, cibulku a pórek na kolečka…
Do sklenice na dno rozsypeme část sušené bazalky, na to dáme sušená rajčata a na trojúhelníčky nakrájený hermelín. Takto vrstvíme až po hrdlo.Zalijeme olejem a dáme na…
Hermelíny podélně rozřízneme a vložíme na jednu z půlek plátek debrecínky a přiklopíme druhou půlkou.Celé sýry obalíme nejprve v Solamylu, pak v rozšlehaných vejcích a…
Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme prolisovaný česnek, pepř, tatarskou omáčku, najemno nakrájenou cibuli, hořčici, smetanu a nasekanou pažitku.Promícháme…
Vychladlý salát pokrájíme na nudličky a nasypeme do mísy.Přidáme na plátky pokrájený řapík celeru, očištěné pokrájené jahody, vše pokapeme oslazenou citronovou šťávou a…
Nejdříve připravíme omáčku smícháním všech surovin. Podle potřeby dochutíme.Sýr nakrájíme na osminky, obalíme v trojobalu a ještě jednou ve vejci a ve strouhance.…
Hermelín nahoře rozkrojíme, vydlabeme vnitřek - ten nepotřebujeme, můžeme z něho udělat s trochou másla a soli pamazánku.Hermelín naplníme vaječnou tlačenkou a zaklopíme…
Smažený hermelín je oblíbená klasika. Zkuste si ho tentokrát připravit trochu jiným způsobem. Smažené placičky ze strouhaného hermelínu, žampionů a brambor v jednoduchém…
Věnujte trošku času přípravě, na talíři na vás jako odměna bude čekat zajímavá kombinace. Závitky z kuřecího masa, plněné hruškovou nádivkou voní po šalvěji a mají…
Kořeněný hermelín pomalu osmažíme a podáváme s bramborami a celerem, které upečeme potřené česnekovým olejem a ochucené bylinkami. Tato skvělá kombinace potěší nejen o…
Pokud máte rádi pivo, určitě vyzkoušejte recept na pikantní hermelín v něm naložený. Dochutit se dá různými druhy koření, čerstvými bylinkami, hořčicí, chilli pastou…
Na těchto závitcích oceníte spojení šťavnatého kuřecího masa s krémovým hermelínem, okořeněné pikantním herkulesem. Příprava vám nezabere příliš času, neboť kuřecí maso…
Hermelíny, plněné pažitkou a nasekanými ořechy, zužitkujete jako chuťovku, která se perfektně hodí na obloženou mísu, nebo jako chuťovka k pivu či vínu. Takto vylepšený…
Řízkům z mletého masa, smaženým v křupavém pivním těstíčku, dodá zajímavou chuť Hermelín. Podávat je můžete s vařeným bramborem, nebo kaší. Vašim strávníkům se budou jen…
Ať už na oběd nebo jako chuťovku na posezení s přáteli, vyzkoušejte s námi tuto hermelínovou bombu. Celý sýr zabalíte do plátků slaniny a necháte na pánvi do zlatova…
Grilovaný hermelín je osvědčená dobrota, která nezabere moc času. Ochutit ho můžeme na mnoho způsobů - hodí se k němu bylinky, pepř nebo pikantnější koření s chilli.…
Slané koláče jsou chutné teplé i studené a skvěle se hodí jako svačina na cesty. Koláč připravíme z kynutého těsta a plníme náplní ze zakysané smetany, cukety, slaniny a…
Zapečené knedlíky s rajčaty nabízejí skvělou možnost, jak využít zbylé knedlíky a vytvořit z nich nové, chutné a originální jídlo. Tento pokrm je ideální jako hlavní…
Grilovaný plísňový sýr s chutí středomořských bylin udělá radost milovníkům sýra i grilování. S trochou sezónní zeleniny to bude parádní letní pohoštění. Zasytí a…
Z hermelínu můžete připravit na pohled velmi efektní pokrm. Mističky z pečicího papíru naplníte kombinací sýra, hrušky, ořechů, koření a medu. Pak vše zapečete v troubě.…
Plátky lilku jsou plněné šunkou a krémovým hermelínem, což dodává řízečkům výjimečnou chuť a jemnost. Křupavá strouhanka na povrchu a rozplývající se náplň uvnitř dělají…
Lilek pečený v troubě s hermelínem je lahodná a snadná vegetariánská pochoutka, která potěší vaše chuťové buňky. Jemná chuť lilku se dokonale snoubí s rozpuštěným…