Vepřová kotleta se zkaramelizovanou cibulí, hermelínem a slaninou

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

4 porce Vepřové maso 2 názory

Suroviny

4 vepřové kotlety
1 hermelín podélně rozkrojený na 4 plátky
2 cibule
2 lžíce hnědého cukru
5 lžic vinného octa
pomerančový pepř
100 g slaniny
brusinky
brambory
sůl
pepř
rozmarýn
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve připravíme cibuli. Nakrájíme ji na plátky a dáme na pánev. Do pánve kápneme trochu oleje a cibuli restujeme. Posypeme cukrem a pokapeme balsamikem. Dusíme do měkka, dochutíme pomerančovým pepřem.

  2. Kotletu osolíme, opepříme a dáme drcený rozmarýn. Opečeme na pánvi a přendáme na pekáček.

  3. Na maso dáme cibuli, plátek hermelínu, osolíme, opepříme a položíme slaninu. Mírně podlijeme a pečeme na 200°C asi 20 minut.

  4. Na talíři ozdobíme brusinkami a podáváme s různě upravenými brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 98 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová kotleta se zkaramelizovanou cibulí, hermelínem a slaninou

Tématické fráze: recepty z vepřové kotlety vepřová kotleta vepřová kotleta recept vepřové s hermelínem a anglickou slaninou vepřové kotletky se slaninou a fazolkama kotleta s brusinkami cibule kotleta hermelin zapečená kotleta s hermelínem cibule s balzamikem vepřová kotleta s brusinkami vepřová kotleta na cibulce veprove kotlety na cibuli vepřové kotlety cibule s brusinkami co udelat z vepřové kotlety příprava kotlety na na cibuli kotleta na slanine vepřové na hermelínu recept na veprovou kotletu s hermelín vepřová pečeně s cibulí a slaninou