Kedlubny plněné Hermelínem

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: cca 30 min 2 porce Zeleninová jídla 29 názorů

Suroviny

2 středně velké kedlubny
1 Hermelín
1/2 cibule
lžička másla
20 g tvrdého sýra
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 37 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kedlubny oloupeme a uvaříme v osolené vodě cca 12 minut. Pak je vyjmeme a necháme trochu vychladit.

  2. Odřežeme vrch kedlubny a vnitřek vydlabeme tak, aby nám vznikla mistička.

  3. Na másle osmažíme cibulku, přidáme nasekané středy kedluben a na kostičky nakrájený Hermelín a chvíli dusíme, až se nám Hermelín rozteče.

  4. Pak můžeme, ale nemusíme přidat 2 vajíčka, necháme srazit a naplníme mističky kedluben.

  5. Dáme je na pečící papír do pekáčku, který jsme mírně potřeli olejem, do vyhřáté troby a pečeme 10-12 minut.

  6. Po 10 minutách je vyjmeme, posypeme tvrdým, nastrouhaným sýrem a pečeme dalších 10-12 minut

    Podáváme s vařeným bramborem politým máslem a zeleninovým salátem.

Poznámka

Zdroj-Varecha uživatelka Klaura, která mi dala souhlas s uveřejněním receptu zde na Topreceptech

Recept je mnou mírně upraven

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 60 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kedlubny plněné Hermelínem

Předchozí 1 2

Tématické fráze: plněné kedlubny recepty z kedluben kedlubny recepty kedluben recepty kedlubny plněné plněná kedlubny kedlubna jako rizek recepty z kedlubny plněná kedlubna plněný kedluben co delat z kedluben smažené kedlubny toprecept kedluben místo brambor plněné kedlubny recepty plněny kedlubny řízky z kedluben ten kedluben,nebo ta kedlubna plněné z kedlubny kedlubny plněné salámem co delat s kedlubny

Zapomněl/a jsem heslo