Plněné sójové plátky s chlebovými topinkami
Recept ještě nebyl hodnocenDo většího hrnce vlijeme vodu a necháme ji dojít k varu. Přihodíme kostkový bujon a sójové plátky. Vaříme dle návodu na obale do změknutí.Po uvaření vymačkáme z masa…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do většího hrnce vlijeme vodu a necháme ji dojít k varu. Přihodíme kostkový bujon a sójové plátky. Vaříme dle návodu na obale do změknutí.Po uvaření vymačkáme z masa…
Očištěné houby pokrájíme velmi nadrobno, podusíme na oleji doměkka, osolíme, opepříme, přidáme žloutky a mícháme do zhoustnutí. Houbovou směs necháme vychladnout, do…
Brambory a sýr nastrouháme. Cibuli nakrájíme na drobné kousky. Přidáme všechny zbývající suroviny, pořádně promícháme a dochutíme.Pomazánka by měla mít lehce pikantní…
Maso a játra nakrájíme na nudličky, porek na kolečka a na oleji orestujeme. Přidáme všechno kořeni, protlak a kapii. Podusíme a poté zalijeme smetanou. Mícháme do…
Romadúry nastrouháme nahrubo. Přidáme smetanu, cibuli, česnek, hořčici a koření.Vše důkladně promícháme, misku přikryjeme a necháme v pokojové teplotě do druhého dne…
Kedlubnu nastrouháme na hrubo, jemně osolíme a vymačkáme přes sitko. Scedíme od zbytečné vody, aby pomazánka nebyla příliš tekutá.Do hlubší misky dáme nastrouhanou…
Najít vatovec nebo-li pýchavku je radost. Jemná chuť a opravdu hodně hmoty na kuchyňskou úpravu. Proč ale opakovat stále stejné recepty? Zkuste naši chutnou směs k…
Tradiční příprava syrového masa "tatarák" na česnekové topince je luxusní pokrm. Jakmile ho objevíte a přijdete této úpravě na chuť, neodoláte. Vyžaduje samozřejmě…
S naším receptem na lilkovou směs si obohatíte váš domácí jídelníček. Lilek, tento král zeleniny nabízí široké možnosti uplatnění, od grilovaných křehkých plátků po…
Z lahodných sladkých hrušek můžeme připravit nejen dezerty, skvělé chutnají i ve slaných pokrmech. Hrušky se pěkně doplňují s ořechy a sýrem. Když je navíc povaříme ve…