Topinky s čedarovou hlívou
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli a hlívu nakrájíme na proužky. Na másle zpěníme cibuli s kmínem a přidáme hlívu. Po chvíli ji malinko osolíme (sýr je taky slaný) a podlijeme vodou tak, aby voda…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cibuli a hlívu nakrájíme na proužky. Na másle zpěníme cibuli s kmínem a přidáme hlívu. Po chvíli ji malinko osolíme (sýr je taky slaný) a podlijeme vodou tak, aby voda…
Na rozpuštěném másle osmažíme drobně pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypeme na tenké plátky pokrájené bílé nebo krémové žampiony, přidáme drobně nasekaný česnek, tymián…
Na troše oleje a kousku másla krátce osmažíme šalotku, česnek a přidáme pastu. Pak vložíme nakrájené a očištěné žampiony, orestujeme a podlijeme vínem. Dusíme ve víně do…
Maso a játra nakrájíme na nudličky, porek na kolečka a na oleji orestujeme. Přidáme všechno kořeni, protlak a kapii. Podusíme a poté zalijeme smetanou. Mícháme do…
Najít vatovec nebo-li pýchavku je radost. Jemná chuť a opravdu hodně hmoty na kuchyňskou úpravu. Proč ale opakovat stále stejné recepty? Zkuste naši chutnou směs k…
S naším receptem na lilkovou směs si obohatíte váš domácí jídelníček. Lilek, tento král zeleniny nabízí široké možnosti uplatnění, od grilovaných křehkých plátků po…
Pokud potřebujete připravit pro návštěvu malé pohoštění, nebo jen tak něco pikantního k večeři u televize, zkuste tyhle malé topinky, které můžete připravit jak z chleba…
Z lahodných sladkých hrušek můžeme připravit nejen dezerty, skvělé chutnají i ve slaných pokrmech. Hrušky se pěkně doplňují s ořechy a sýrem. Když je navíc povaříme ve…