

Dušené křemenáče
Suroviny
- 600 g křemenáčů
- máslo
- 1 cibule
- sůl
- pepř
- drcený kmín
- petrželka
- oregáno
Postup přípravy receptu
Křemenáče nakrájíme a přidáme k osmahlé cibulce, smažíme na másle, dokud houby nepustí vodu. Osolíme, okořeníme a dusíme 15 minut. Udušené houby smícháme s nasekanou petrželkou a podáváme na topinkách.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Dušené křemenáče
-
Tak jsem dneska našla tři takové malé chudinky křemenáče a po úpravě mi zbylo na jeden toast
. Je to dobré, dala jsem i oregáno
. Dávám fotky, aby recept nebyl tak smutný
-
Jiřička:Zkuste oparvdu výborny,pak dej te vědět jestli Vám to chtunalo
-
Tak já jsem dnes vyrazila do lesa, ale připadala jsem si jako na kolonádě. Kam se člověk podíval tam byl houbař. Našli jsme jich tak půl košíčku a tak byla klasická smaženice na topinkách. Pokud budete mít houby, vyzkoušejte, je to výborné, ale vy to jistě znáte.
-
U nás rostou
Akorát Letos jsem měla víc štestí s hledání hub
-
Severinka:Chtěla jsem To vyfotit ale neše Mi Fototaparát..
-
ještě mít ty křemenáče. U nás zatím houby nerostou
-
Nedostatkové zboží, ale náramně mňamózní
-
A kde mam vzit ty kremenace
-
Mńamy, mňam a fotečka by nebyla