Uzené kuřecí čtvrtky na cibuli
Recept ještě nebyl hodnocenV papiňáku, na rozehřátém oleji, osmažíme do zlatavé barvy slaninu. Poté ji z hrnce vybereme a odložíme stranou.Do rozehřátého tuku v hrnci dáme nakrájený česnek a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 041 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,50 g |
– nasycené | 5,95 g |
– nenasycené | 13,33 g |
–– mononenasycené | 10,21 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V papiňáku, na rozehřátém oleji, osmažíme do zlatavé barvy slaninu. Poté ji z hrnce vybereme a odložíme stranou.Do rozehřátého tuku v hrnci dáme nakrájený česnek a…
Syrové brambory nakrájíme na kolečka asi 1cm. Cibuli nakrájíme na měsíčky, kuřecí čtvrtku vykostíme a nakrájíme na kousky. Na dno vymazané (sádlem) zapékací misky…
Kuře na jakýkoliv způsob je zárukou velmi rychlého a vydatného obědu. V tomto receptu najdeme návod na přípravu uzených kuřecích čtvrtek, které zapečeme podlité vývarem.…
Do papiňáku na rozehřátý olej dáme orestovat nakrájené cibule s čenekem. Poté přidáme mrkev a žampiony.Okořeníme pepřem, drceným kmínem a podlijeme vývarem, nebo vodou.…
Stáhneme kůži,čtvrtky nařízneme ke kosti pro lepší prosmažení. Obalíme v trojobalu a smažíme jako řízek. Podáváme s brambory v jakékoli podobě nebo taky klidně jen s…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Jarní Dny Marianne 2024 se už blíží: S mobilní aplikací rychleji objevíte zajímavé slevy a nákupy budou ještě pohodlnější
Tyrolská polévka s preclíky se jí na přilepšenou během půstu. Dokonalou chuť jí dodá speciální sýr, vynikající je ale i z parmazánu
Vyzkoušeli jsme velikonoční drchanice: Vláčné cukroví smažené v oleji chutná fantasticky a hotové je raz dva!